Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή δε βλέπω κίνηση στο κουίζ :cry: ,δίνω παράταση...Άντε μια βδομάδα ακόμα και βλέπουμε μετά...

mimithem":g14k6jtb said:
Επειδή δε βλέπω κίνηση στο κουίζ :cry: ,δίνω παράταση...Άντε μια βδομάδα ακόμα και βλέπουμε μετά...

Πόσοι απάντησαν μέχρι τώρα?

2,βαριά 3 μέχρι στιγμής.Αν θέλετε μπορώ να τα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά περιμένω μπας και συμμετάσχει κάποιος άλλος που δεν μπορεί λόγω δουλειάς κτλ...

Χωρίς να θέλω να σας επηρεάσω, ο νέος τρόπος που κάνετε το κουίζ, απαιτεί απόλυτη προσήλωση από τον αναγνώστη, χρόνο και διάθεση να αρχίσει να ψάχνει κλπ κλπ...οι περισσότεροι εδώ πιστεύω πως δεν έχουν τον άπλετο χρόνο να κάτσουν να ασχοληθούν με 10 ερωτήσεις+φωτογραφίες, οπότε απλά δε συμμετέχουν. Επίσης όταν κάποιος ξέρει 1-2 απαντήσεις, δε μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί. Άρα εν τέλει ασχολούνται τρεις κι ο κούκος.

Ταπεινή μου γνώμη, με το παλιό σύστημα (μια φωτογραφία), οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι διότι επί τόπου κάποιος θα ψάξει μια φωτογραφία (μία, όχι εκατό) και δε θα του φάει χρόνο από δουλειά-φαϊ-γκόμενα-κι-εγώ-δε-ξέρω-τί-άλλο. Και βέβαια έχει άμεσα αποτελέσματα, το παιχνίδι γυρνάει συνεχώς κλπ κλπ.

Απλώς η γνώμη μου...έτσι κι αλλιώς το κουίζ είναι πολύ προχωρημένο για τις γνώσεις μου, σε οποιαδήποτε από τις 2 μορφές.

Με τη μια φωτογραφία όμως κέρδιζε όποιος απαντούσε πρώτος, δηλαδή μπορεί και να κρατούσε μερικά λεπτά :oops: . Έτσι, έπαιζε μόνο αυτός που ήταν συνδεδεμένος την ώρα που έμπαινε η ερώτηση και ήξερε την απάντηση. Εγώ προσωπικά μόνο 1 είχα προλάβει και αυτό κατά τύχη. Τα υπόλοιπα (και ερώτηση και απάντηση) τα έβλεπα μόλις συνδεόμουν. Οπότε δώρον άδωρον. Γι' αυτό το λόγο έχουμε δώσει τώρα χρονικό περιθώριο πάνω απο 1 εβδομάδα.
Απο την άλλη, μόνο 3 :shock: ??? Απο καμμιά 20αριά που είχαν δηλώσει συμμετοχή? Ε, τότε δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίζουμε :?
mimithem δωσε τα αποτελέσματα και το αφήνουμε το κουιζ κάπου εδώ. Δεν νομίζω ότι μετά από 10 μέρες θα πλακώσει κόσμος να απαντήσει! :roll:

De vomizw oti exei vonma, ligo priv tis giortes va suvexisoume to quiz. Opote sumfwvw me tov GP kai proteivw va suvexisoume META tis giortes (ase dld pou 8a exw adeia tote kai me blepw Hurghada meria.. ;o) )
Giwrgo kai egw eixa dnlwsei summetoxn. Sto kouiz tou 747 (TA APOTELESMATA PEEEEE!!! :rant:) kai tou Basiln, eixa wra kai duvatotnta va parw meros. Stou 8emn etuxe kai douleuw apo tis 0645 ews 1845 (kai vai mev exw PC alla eivai POLY argo to mamnmevo) ta S/K mia apo tis 2 meres kai tnv eleu8ern mou mera tnv pervaw me tnv mikpn, kai dev exw ore3n va asxoln8w me aeroplava, alla oute kai wra. Dev snmaivei oti de goustarw!

8a proteiva pavtws gia to mellov kapws pio eukoles fwto, alla pio duskoln 8ewria.. ;o)

AYTAAAAA (pou 8a elege kai o Tasoulns! ;o) )

PS: sorry 4 greeklish, alla eimai stn douleia kai mpla mpla, 3erete ti evvow! ;o)

off topic αλλα τώρα τελευταία μας έχεις πρήξει με τα greeklish της δουλειας :lol:
Στη δουλειά δεν μπορείς να μπεις σε εκείνο το site (που έχουμε πει κατ' επανάληψη) που αλλάζει τα greeklish σε ελληνικά? :roll:

GP707":3ebmxiem said:
off topic αλλα τώρα τελευταία μας έχεις πρήξει με τα greeklish της δουλειας :lol:
Στη δουλειά δεν μπορείς να μπεις σε εκείνο το site (που έχουμε πει κατ' επανάληψη) που αλλάζει τα greeklish σε ελληνικά? :roll:

Mporw alla mou tivazei tov PC.. Giati kapoios malaquas eixe tnv faeivn idea se PIII me 128 MB mvnmn ergasias va balei Winjunk XP Professional!!!! Kai polles fores prepei va kleisw to Internet gia va "xalarwsei" o PC! Se kapoies selides xreiazetai 4-5 lepta gia va tis fortwsei! :shock: Alla otav milnsa gia va paroume evav pio veo PC mou eipave oti "dev uparxouve xpnmata gia tetoia" Pou va ta exouve.. Xtes np8e me courier to veo notebook tou proedrou edw. Dual core me 2,1 GHz, WLAN (asxeta me to oti dev exouve WLAN edw) Bluetooth, evswmatwmevn upodoxn gia UMTS SIM karta, 2 GB mvnmn ergasias, karta grafikwv me 512 MB mvnmn ergasias kai 180 GB HDD!!!!! (ta egrafe ola pavw sto kouti!!) Pou va brouve lefta.. Petave oloi tous business kai first, pou va bpouve lefta.. Ase me re su Giwrgo giati 8a tous tiva3w stov aera gamwtn mou... :wall: :evil: :evil:

Παιδιά έχετε δίκιο για το κουίζ,περιμένουμε για το τίποτα.Εγώ προτείνω να μην το καταργήσουμε τελείως,είναι ωραία ενασχόληση,αλλά να έχουμε λιγότερες ερωτήσεις.Π.χ. 3-4 φωτογραφίες και 2-3 ερωτήσεις.Γιατί κι εμένα πολλές μου κάθονται οι 10 φωτογραφίες κι άλλος ένας αμπλόχερος ερωτήσεις.Είναι πολλές οι ώρες που πρέπει να ασχοληθεί κάποιος και στο κάτω κάτω της γραφής σου τη σπάει να κάθεσαι να ψάχνεις τόσο πολύ...Και με το Στέφο,το Βασίλη και το Χρήστο που έχω μιλήσει,μου έχουν πει ότι δεν μπορούν να ασχοληθούν λόγω έλλειψης ώρας...Αν θέλετε να το κάνουμε κάπως έτσι το κουίζ αλλιώς το κλείνουμε τελείως.Εγώ με τη σειρά μου θα δημοσιεύσω τις απαντήσεις(παδιά όσοι δεν προλάβατε :4: ):

Φωτογραφίες:
1)B735 Sky Europe
2)RJ100 SN Brussels
3)A320 Air Malta(with XL.com titles)
4)B732 Royal Maroc
5)B733 Air Class
6)A321 My Travel
7)A320 First Choise
8)B733 Aerocontinente
9)L100 Air Algerie
10)A320 LTU(-->Αυτό γιατί δεν το βρήκε κανείς τόσο δύσκολο ήταν?? :? )

Θεωρία
2)70 πόδια και 2 ίντσες
3)Στοκχόλμη-Νέα Υόρκη,17.9.1946
4)Delta Airlines
5)Star Europe(ήταν το D-AXLA)
6)STANSTED,GATWICK, LUTON, LIVERPOOL,NEWCASTLE, GLASGOW, ABERDEEN, MANCHESTER,
SOUTHAMPTON,NORWICH,CARDIFF, LEEDS,BIRMINGHAM(ήταν και μερικά άλλα,αλλά τέλος πάντων... :lol: )

Βαθμολογία

GP707-17 πόντοι
Βασίλης Σαριδάκης-13 πόντοι
oaicarus-7 πόντοι
gonso-1 πόντος

Ποιο το κοινό σημείο αυτού και αυτού του ελικοπτερου?

Μιας και μιλάμε για quiz: Τι έγινε ρε 747 μας έχεις... Αστο καλύτερα... :oops: :? :evil: