Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
fenete oti eitan eukolo, isos tha eprepe na tin kopso pio poly, anyway: 3 points for you Xristo :great:

Kυριοι

Μιας κ ειναι χειμωνας κ κανει και κρυο, θελετε να ζεστανουμε το spotter-ικο τμημα του εγκεφαλου μας επανεκκινωντας αυτο το quiz?
Κατ αρχην, εχει κρατησει καποιος τα σκορ μας? Η θελετε να μηδενισουμε κ να το ξαναπαμε απο την αρχη? Οσοι δεν εχετε παιξει στο παρελθον καντε μια βολτιτσα στις σελιδες του thread να δειτε!

Σας ακουω 8)

Καλύτερα να μηδενίσουμε για να μπουν και νέοι παίκτες

Καλή ιδέα :great:

Xεχεχε...Billακο ησουν απο τους 3 πρωτους που περιμενα να απαντησουν :wink:

Λοιπον, συμφωνω κ εγω να μηδενισουμε, οπως κ ακουω προτασεις για να το κανουμε πιο user-friendly. Απαντησεις με πμ ισως, α-λα gonso? Deadlines? Πειτε... Αν ειναι να κανουμε κατι, να το κανουμε καλα. :wink:

λοιπόν...

προτείνω απαντήσεις με ΠΜ
μέχρι 3 απαντήσεις για κάθε παίχτη
προθεσμία 2 ημερών για κάθε τέστ
πόντοι σε όλους όσους απαντούν σωστά
δεδομένο rotation για να μην υπάρχει παρεξήγηση
συγκεκριμένη χρονική περίοδος για το παιχνίδι

Άντε, κι ο νικητής, θα πάρει την πτήση με αερολέσχη που δεν έχω χρησιμοποιήσει από παλιά βράβευση :wink: :D

Πάμε πάμε! (αν και δεν θα σταυρώσω απάντηση, αλλά δεν πειράζει)

Ωραία παιδιά,καλό ακούγεται να ξαναξεκινήσουμε το κουίζ μας!!!Συμφωνώ με τους κανόνες.Ας αρχίσουμε λοιπόν! :D

Υ.Γ. Στην πορεία θα βάλω κι εγώ γιατί έχω πολύ νέο αίμα! :wink:

Λοιπον...τελευταια ξεκαθαρισματα (ενω γουσταρω απεριοριστα την υψηλη συμμετοχη που εχει δηλωθει! :great: )
-Θα το κανουμε οπως πριν? Μια φωτο-αινιγμα καθε φορα, η -ας πουμε- δεκα μαζι?
-ΠΟΙΟΣ θα βαλει? (εγω μπορω ανετα να εχω μια δεκαδα ετοιμη αυριο, αλλα αν θελει να αρχισει αλλος, νο προμπλεμ!)
-Καπταιν Τζαμπα, τι εννοεις "δεδομενο ροτεϊσιον"?
-Θα βαζει το νεο κουιζ ο εκαστοτε νικητης?

Ας το οργανωσουμε καλα, για να περασουμε καλυτερα :wink:

ΑΛΞ

:arrow: Οχι παλι μια-μια! Δεκαδα καλυτερα και κυνηγαμε το υψηλοτερο σκορ. Τωρα, οσο για το συνολικο σκορ, θα ειναι μπερδεμα... Ποιος θα το κραταει, ποιος θα τα υπολογιζει, αν ειμαστε και πολλοι θα χασουμε το μπουσουλα!

:arrow: Επισης ειμαι της γνωμης μεσα στη δεκαδα να ειναι αλλες φωτο για τυπο και αλλες για εταιρεια, ωστε η βαθμολογια να ειναι πιο σταθερη. Αν πχ ζηταμε τυπο και εταιρεια στην ιδια και καποιος απαντησει το μισο σκελος, θα ειναι ολιγον μπερδεμα. Με το να ζηταμε ενα πραγμα σε καθε φωτο, διευκολυνουμε τη βαθμολογια (αν δηλαδη η απαντηση ειναι σωστη ή οχι).

:arrow: Ισως και το να βαζει ο νικητης νεα δεκαδα να μην ειναι και τοσο καλο, μιας και μπορει να παιζεται σε 2-3 ατομα. Αυτο μπορει να σημαινει και πιθανη καθυστερηση του νικητη στο να φτιαξει νεο κουιζ. Οταν τελειωνει το ενα κουιζ, οποιος εχει κατι ετοιμο, το βαζει.

:!: Αντε, 7-4-7 βαλε την πρωτη φουρνια να ξεκιναμε... :wink:

:roll: υ.γ. Εσβησα και τα posts "μεσα", "κι εγω μεσα", "υπολογιστε με" κλπ
Οποιος θελει να συμμετασχει, απλα συμμετεχει με τους ορους του κουιζ...

Ας κρατήσουμε τη λίστα ως σειρά προτεραιότητας για το ποιος βάζει το test.

1. seven4seven
2. saridakis
3. captainjumbo
4. MerNion
5. mimithem
6. Στέφος
7. Avior
8. xristos
9. JERRY
10. ThomasK
11. gonso
12. Hastaroth