makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Well... Tnv prongoumevn bdomada apxisa mia earivn epi8esn gia collectables... Mexpi stigmns exw albei ta parakatw
Air Finland: 3 Luggage tags
Aerocondor: 2 Timetables, 2 carglass stickers
Air Austral: 1 Avamvnstiko roloi se sxnma grammatosnmou (alla pio megalo!!!
) se profulaktikn kasetiva, 3 postcards sxetika me tnv Kevua, 1 timokatalogo ptnsewv Paris-Reunion sta gallika ( :? ), 1 timokatalogo ptnsewv Paris Mayotte, pali sta gallika ( :? ) .
air greenland: 4 postcards, 1 basic timetable
Singapore Airlines: timetable, 1 sticker (n megaln apogonteusn.. kai va favtastei kavei oti gia va eimai sigoupos oti 8a parw kati to esteila stnv FRA to mail... Molis teleiwsw apo edw stelve kai eva sta kevtpika tous...
)
LGW: timetable
Royal Jordanian: suvolika 3 diafnmistika, 1 timetable pou exei ln3ei stis 27/3/04 ! Kai pali to mail to eixa stelei edw stn Germavia... Kai pali apogonteutnka.. Safestata 8a steilw kai eva sta kevtpika tous stnv Iopdavia!!!
Evw exw parei epibaibewtika mails oti 8a mou steilouve apo 5-6 akoma etaireis... gia va doume!!! AX! OA kai A§ esteila kai ekei.. Mexpi twpa dev pnraoute apvntiko, oute epibaiwtiko email n kati me to taxudpomio... :evil: Ti legame gia ellnviko marketing? (etsi gia va to boulwsouve edw mesa mepikoi mepikoi!!!)

Evw exw parei epibaibewtika mails oti 8a mou steilouve apo 5-6 akoma etaireis... gia va doume!!! AX! OA kai A§ esteila kai ekei.. Mexpi twpa dev pnraoute apvntiko, oute epibaiwtiko email n kati me to taxudpomio... :evil: Ti legame gia ellnviko marketing? (etsi gia va to boulwsouve edw mesa mepikoi mepikoi!!!)