d|m|tr|s
First-Class-Member
- Περιοχή
- Mosquito land
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ΑΕΕ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
fotis":154p5lkh said:Sunshine":154p5lkh said:...... Μου πέταξαν ξανά κρέμες προσώπου κ.α. προσωπικά πράγματα που θεωρούνται απαγορευμένα. ... Πετάω πολύ συχνά.......
Και αφού γνωρίζεις ότι δεν επιτρέπονται στις χειραποσκευές οι κρέμες προσώπου, τα ζελέ μαλλιών και τα υπόλοιπα υγρά, γιατί συνεχίζεις να τα κουβαλάς μαζί σου? Βάλτα στην (παραδοτέα) αποσκευή σου κι έτσι δε θα σου τα ξαναπετάξουν.
Όσο για τη (συμπαθέστατη) γιαγιά σου, δε βρίσκω το λόγο να μην την ψάχνουν κανονικά.
Όλους τους υπόλοιπους γιατί μας ψάχνουν?
Καλύτερα να μας ψάχνουν όλους, παρά να ψαχνόμαστε όλοι εκ των υστέρων.
Συμφωνώ και επαυξάνω και πολύ σωστά έκαναν τη δουλειά τους
...αλλά...
Sunshine":154p5lkh said:Και θα πω και κάτι και ας με συγχωρέσουν ορισμένοι εδώ, όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ , η συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων στον έλεγχο χειραποσκευών του Ελ. Βενιζέλος είναι απαραδέκτη... είναι ικανοί να σε ντροπιάσουν... για ένα ζελέ μαλλιών!!
Αυτό ισχύει δυστυχώς, πολύ υφάκι, το έχω συναντήσει επανειλημμένα. Μήπως να τους δώσουμε το παράσημο... μαγκιάς; :twisted: :twisted: :twisted:
Στα επαρχιακά όντως η κατάσταση είναι καλύτερη και κυρίως στα νησιά. Πάντως έχει τύχει να συναντήσω και αστυνομικούς αντίστοιχους με τους securitάδες του Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά.