Ακυρώσεις πτήσεων

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
δηλ. πάλι η ΣΤΟΑ ΣΤΟ "χορό";

diontheo":t35bakug said:
Κομφούζιο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
http://www.protothema.gr/content.php?id=35535

Γνωρίζει κανένας λεπτομέρειες?

Σιγουρα ειναι κριμα και σιγουρα τετοια φαινομενα οπως τα περιεγραψε ο τζερρι θα επαναληφθουν μεχρι το τελος της ΟΑ. Αλλα εγω σα Στεφανος μια τετοια περιπτωση θα αναρωτιωμουν πως θα επονομαζοταν αν γινοταν στο Χιθροου η στο JFK.. Ως "καταστροφη"? Με δεδομενο το υπερπολλαπλασιο της επιβατικης κινησης των 2 αεροδρομιων, θα ηταν και υπερπολλαπλασιος ο αριθμος των επιβατων. Γιατι καθεστε και ασχολειστε με κιτρινες φυλλαδες???

το σαββατο 20 ιουνιου ειχα καθυστερηση 2¨30 ωρες για καλυμνο λογω τεχνικων προβληματων..αληθευει???η γινεται κατι αλλο???τελικα πεταξαμε, αλλα και πρωτη φορα που μου εδωσαν και vouncer 6 ευρω.. :thx: αν και εχω πετυχει πολλες φορες καθυστερηση σε αλλες διαδρομες δεν μου ειχαν δωσει vouncer..αλαξε κατι??? :D

Οχι δεν άλλαξε κάτι πιστεύω. Σε μία πτήση Αθήνα-Κω (καλοκαίρι 2007)είχαμε 4+ ώρες καθυστέρηση και μας έδωσαν το κουπόνι των 6. Επίσης άλλη μία φορά Από Κω για ΑΘήνα (3ήμερο 25ης Μαρτίου) ακυρώθηκε η απογευματινή και μας έβαλαν στη βραδυνή και μας έδωσαν κουπόνι να φάμε και να πιούμε από το olympic catering.

Για αυριο:
-Παρος και οι 3 πτησεις ακυρωθηκαν
-Μηλος και οι 2 πτησεις ακυρωθηκαν
-Συρος ακυρωθηκε

και μαλλον θα εχουμε και συνεχεια.

Όλες είναι με DH8, υπάρχει κάποιος ιδαιίτερος λόγος?

Οταν ρωτησα δε μου απαντησαν γιατι μολις ειχε γινει η ακυρωση.....Μετα επρεπε να ειδοποιησουμε τους επιβατες και δε προλαβα να ρωτησω....Ελπιζω να μου πουν αυριο.