Ακυρώσεις πτήσεων

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
νέες ακυρώσεις-καθυστερήσεις-ταλαιπωρία ΟΑ

σήμερα
ΟΑ645 από Ζάκυνθο μέσω Κεφαλονιάς για Αθήνα καθυστέρηση (από τις 20.00)
ΟΑ807 από Ιωάννινα (από 21.45)
ΟΑ334 από Λάρνακα (αντί για 22.50 θα φτάσει 23.35)
ΟΑ661 από Μύκονο :D (από 23.00)
ΟΑ783 από Σκιάθο (αντί για 23.10, 23.50)
ΟΑ779 από Λήμνο (θα καθυστερήσει από τις 23.35)
ΟΑ917 από Θεσσαλονίκη (αντί για 23.35, 00.00)
ΟΑ148 από Βρυξέλες (αντί για 23.55, 00.30)
ΟΑ519 από Ηράκλειο (από τις 00.15)
ΟΑ644 για Ζάκυνθο αντί για 17.40 θα αναχωρήσει στις 23.10(τώρα γίνεται boarding) και έπεται η συνέχεια :D :twisted:
ΟΑ658 για Μύκονο ακυρώθηκε
ΟΑ660 για Μύκονο αντί για 21.15 θα φύγει 22.50-τώρα δεν έχει στοιχεία για τη κατάσταση της πτήσης

αύριο
ΟΑ314 από Βηρυτό ακυρώθηκε (05.55)
ΟΑ313 για Βηρυτό ακυρώθηκε (01.05)

από site αεροδρομίου
τελευταία ανανέωση 07/05/2008 23.40

και από ότι φαίνεται το πανηγύρι θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες :great:
(φυσικά υπήρχαν και άλλες καθυστερήσεις-ακυρώσεις κ.λ.π. που δεν έχω βάλει στο post)

Πολλές πτήσεις με ATR/dash συγχωνεύονται μεταξύ τους και εκτελούνται και με 734

π.χ. ΟΑ658/660 JMK, OA644 ZTH/OA634 EFL και οι γαλατάδικες για LXS/MJT κτλ

Γενικά ένα μικρό-τόσο δα- χάος :?

aas59":3s8yj7at said:
!
Υπάρχουν και συνforumιτες που θα πούν ότι ο φορολογούμενος δεν πληρώνει τίποτα για την ΟΑ και ότι είναι κερδοφόρα
Ποιος είπε ότι είναι κερδοφόρα;Θα μπορούσε να ήταν όμως.
aas59":3s8yj7at said:
Επίσης θα ρίξουν το κρίμα στις "ανίκανες κομματικές" διοικήσεις που "κάνουν ότι μπορούν" για να την κλείσουν και να "ξεπουληθεί" :wall:

Ε ναι έτσι είναι.Ή πιστεύεις ότι δεν θέλουν να την κλείσουν;Αν μπορούσαν να μην αναλάβουν το πολιτικό κόστος θα το είχαν κάνει.Όσο για τις αντιδράσεις των χειριστών ελικοφόρων,εγώ δεν ξέρω τι ζητούν.Αν εσύ έχεις επίσημηανακοίνωση των αιτημάτων τους,πες μας και εμάς να καταλάβουμε.Πάντως για πλάκα δεν το κάνουν.Και είμαι σίγουρος γι'αυτό.Κάπου διάβασα ότι με τη νέα σύμβαση θα χάσουν μέχρι και 1200€/μήνα.Αν αυτό είναι αληθές,τότε τίθεται ένα μεγάλο θέμα.Αλλά δεν ξέρω κάποια επίσημη ανακοίνωση.Αν ξέρεις εσύ περιμένω να μου πεις.

Off topic δεν θα συνεχίσω.
Απάντηση μέσω PM.

«Καταιγίδα» ματαιώσεων

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3745736

Πέρα από την αναστάτωση οι διαδοχικές ακυρώσεις και συγχωνεύσεις πτήσεων μεταφράζονται και σε σημαντική ζημιά για τα ευαίσθητα οικονομικά των Ο.Α. Υπολογίζεται πως για την αποζημίωση των περίπου 400 επιβατών που δεν εξυπηρετήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, πρώτη ημέρα εκδήλωσης της κόντρας μεταξύ διοίκησης και πιλότων, η εταιρεία κατέβαλε 102.000 ευρώ. Μικρότερο ήταν το ποσόν για τις χθεσινές ακυρώσεις, όμως πέρα από τις αποζημιώσεις θα πρέπει επίσης να συνυπολογιστεί η δέσμευση θέσεων (αφού οι επιβάτες παίρνουν και εισιτήριο με ανοιχτή ημερομηνία) και το πρόσθετο κόστος από τη χρήση μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκαφών.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται...
Προβλήματα στις πτήσεις των ΟΑ και την Πέμπτη
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Συνηθίσαμε (!!!) τόσο πολύ τις ακυρώσεις που καθημερινά συμβαίνουν που δεν ασχολείται κανείς πλέον !!!
Έφθασε να είναι 10η είδηση και στα κανάλια !!!
Ακόμα και στο forum έχει να γραφθεί μήνυμα 5 μέρες για το θέμα !!!

Πολύ φοβάμαι ότι θα συνηθίσουν και οι επιβάτες των συγκεκριμένων δρομολογίων (γιατί σχεδόν τα ίδια δρομολόγια ματαιώνονται καθημερινά) στο γεγονός ότι η ΟΑ δεν πετά πλέον στον τόπο τους και όταν (και άν ) αρχίσουν να λειτουργούν ξανά οι γραμμές τα αεροπλάνα θα πηγαινοέρχονται μισοάδεια ...........

Υ.Γ : Ας μήν πούμε ότι θα συνηθίσουν και στο jet και μετά θα "σνομπάρουν" τα prop.......

Από αύριο επανέρχεται νηνεμία στις πτήσεις μιας και οι χειριστές ελικοφόρων ανέστειλαν τις "ενέργειές" τους μέχρι τέλη του μήνα :idea:

α..τωρα ησυχασαμε..και θα επανελθουν δριμυτεροι στο peak της θερινης σεζον που θα γινεται χαμος και τοτε θαχουμε παλι ..ολυμπιακα δραματα

CANCELLED FLIGHTS

Μηπως αυριο εχει καμια απεργια γιατι ολες οι πτησεις της Ολυμπιακης για Λαρνακα για την αυριανη τουλαχιστον μερα εχουν ακυρωθει.

http://www.cyprusairports.com.cy/

Re: CANCELLED FLIGHTS

επ ευκαιρια....... την τριτη 21.10.08 εχει επεργια η ΓΣΕΕ... ατυχεστατα εχω πτηση SKG-MUC με Α3 , την απογευματινη να δω το παιχνιδι της Bayern για το CL......οποτε το δεν βαριεσαι, πηγαινω και αυριο δεν ισχυει !! οι insiders τι λενε επι του θεματος, υπαρχει περιπτωση να γινει η πτηση, τα χρηματα θα τα παρουμε πισω κτλ ??

Ευχαριστω.....