Alitalia

Νομίζω πως τέτοιοι «αγώνες» κι εκδηλώσεις «αγανάκτησης» ικανοποιούν μόνο τους συμμετέχοντες σε αυτές, δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάποιου είδους ακτιβισμό για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Μου θυμίζει εκείνους τους Πατέστους, που βανδάλιζαν το SX-BPA.

Επίσης, στο φλέγον ζήτημα του προγράμματος FQTV, πληροφορήθηκα ότι το Customer Service Desk (κι όμως υπάρχει) ξεκίνησε πυρετωδώς τα status match.
 
Last edited:
Ε στο μεταξύ, θα βρουν και αγοραστή να την πουλήσουν (απαλλαγμένη από τα χρέη), οπότε θα πάνε και τζάμπα και τα matches στο Volare...
 
Μεγάλη επιτυχία:rolleyes:! ΙΤΑ joins Skyteam!!!
 
To πρόγραμμα μιλίων Mille Miglia συνεχίζεται αλλά (αν κατάλαβα σωστά) σε πτήσεις μόνο KLM, AF και MEA καθώς και σε τρίτους συνεργάτες (ξενοδοχεία κλπ) MyMiglia | Home Page | MilleMiglia Program
 
Άλλες εταιρείες περιμένουν χρόνια ολόκληρα για να γίνουν μέλη, έχοντας πρώτα περάσει από μια ολόκληρη διαδικασία συμμόρφωσης. Απεναντίας, η ITA μπήκε από το παράθυρο, βαδίζοντας στα βήματα της Alitalia. Ελπίζω στην πορεία να μην καταλήξουν στον ίδιο προορισμό.
 
Last edited:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος πρόεδρος της ITA θα ζητήσει την ένταξη της εταιρείας στο Lufthansa Group. Εννοείται ότι οι Γερμανοί είναι ήδη έτοιμοι να ξεκινήσουν τις συζητήσεις
 
Ή αλλιώς πως να κάνεις την εταιρία σου με το καλημέρα μια δευτεροκλασάτη εταιριούλα που θα ζει για να κάνει feed την μαμά Lufthansa ( βλέπε Austrian & Brussels Airlines, η Swiss κάπως λιγότερο ). :rolleyes:
 
Τα τελευταία χρόνια, η AZ ήταν από κάθε άποψη δευτεροκλασάτη. Μη σου πω ότι με τα χάλια που έχει η ITA και την προχειρότητα με την οποία φαίνεται ότι στήθηκε, η εξαγορά της από τη LH Group μόνο βελτίωση μπορεί να φέρει.
 
Last edited:
Καλά θα είναι να μπεί και στην Star Alliance, με τόσα ταξίδια που κάνω Ιταλία...
 
Top