Αναβάθμιση οικονομικής θέσης εσωτερικού

• Thread starter Thread starter chrispilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητοί συνομιλητές,η εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι πολύ σημαντική.Ο επιβάτης ωστόσο διαμορφώνει την άποψή του για μια εταιρία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις υπηρεσίες που του προσφέρονται στο έδαφος.Έκει πρέπει να αναμένεται και να γίνει η άλλαγη στην ΟΑ.

Και για να μην ήμαστε off topic διέσπασα το συγκεκριμένο θέμα από το O.A. NEWS !!!

Επίσης, όλα τα σνακς που προσφέρονται στα δρομολόγια εσωτερικού των ΟΑ είναι επώνυμα. Τα Μπουγάτσα Chips είναι προϊόν της Polis Food, τα κρουασάν της ΕΒΓΑ και οι ξηροί καρποί της Carpo Hellas.

eutixos pou kapoioi edo mesa antimetopizoun tin OA san KTEL...kai oso afora to service ton vretanikon etairion tha to afiso asxoliasto...aisxos kai pali aisxos....tin aeroporiki etairia den tin kanei to mpiskotaki , oute to krouasanaki.....oute to ipersixrono aeroplano me eleipi sintirisi...kai lipamai pou to leo alla kaneis den anaferthike sto pagosmiou anagmorismeno service - sintirisi me diethni vraveia pou exei parei i OA. Prosfata i Iberia kai apo oti mathaino ki euxomai na einai alitheia i OA analamvanei ti varia sintirisi se megales aeroporikes etairies....kai de nomizo autes oi etairies (molis matho tha grapso) na empisteuontousan mia mizeri etaireia...oso gia thn Aegean mpainei sto xrimatistirio logo xreon...kati vromaei edo.
en anamoni ekselikseon.....

Παρακαλώ σε αυτό το τόπικ να μην αρχίσουν πάλι τα περί ασφάλεια και συγκρίσεις με άλλες εταιρίες. Δεν είναι ο σκοπός αυτού του θέματος. Όσον αφορά την iberia, δες εδώ

τελευταια φορα ποσταρω σε αυτο το τοπικ..και το κανω αν και γνωριζω πως θα ειμαι off topic...αλλα θεωρω υποχρεωση μου ως μελος ενος αξιοσεβαστου φορουμ να μην επιτρεπω να πετιουνται στον αερα ανακριβειες σε βαρος εταιριων.....
λοιπον το αν τα συγχρονα βρετανικα αεροσκαφη συντηρουνται σωστα η οχι ειναι θεμα που το εχουμε ξεκαθαρισει πολλες φορες....η πτητικη τους ιστορια δειχνει οτι συντηρουνται περιφημα.... και κατι ακομη...ενα σαραβαλο οσο και να το συντηρεις...σαραβαλο ειναι...το αλφα 33 που εχω οσο και να το συντηρισω..αλφα147 δεν γινεται....
οσο για την συγκριση οα με κτελ...δεν την ανεφερα εγω....αλλος την ξεκινησε...
απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου...εγω προτιμω να τρωω τα μπισκοτα μου εκτος αεροπλανου...δες το σαν βιτσιο...

ακη 1000 συγνωμη για το off topic...αλλα δεν γινεται καποιος να κατηγορει αβασιμα εταιριες μεσα απο το φορουμ

Εκτος θεματος,αλλα ειναι μεγαλη ανακριβεια οτι η Α3 παει Χ.Α λογω χρεων.Απο το 2003 μονο κερδη εχει.

logistika nai... alla epidi ego ta kerdi ta vlepo san kerdi kai ochi san kati ailo

o kathenas mporei na nomizei oti thelei telika edo mesa. kalo einai na exoume kai apodeikseis gi auta pou leme....telos panton....afou einai etsi euxomai olopsixa na kleisei i OA kai pigainetai stin karpatho kai sto kastelorizo me 747 tis British Airways poy servirei kai pagomena tiganita auga gia proino pano apo to aigaio....Telika me auta pou grafontai kapoioi alloi einai prokatilimenoi iper kapoion etairion.Mallon tha einai to gnosto sindromo ksenomanias pou mas xaraktirizei san lao.
Kleino edo to thema kai de asxoloume allo....

Τι λέει παιδιά. Το όφφ τόπικ θα πάει ακόμη για πολύ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ!!!