Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κατ'αρχήν γιατί δεν κάνεις μια έρευνα με ένα website που ψάχνει πολλές εταιρίες ή συνδιασμούς μαζί, όπως kayak, sidestep, mobissimo κτλ. Και βέβαια τα κλασσικά travelocity, expedia, orbitz, cheaptickets.
Μία πρόχειρη αναζήτηση για το MUC-ATH-NYC-MUC με ημερομηνίες Δεκ-Ιαν μου έβγαλε, π.χ., τιμή $1265 με CSA/CO/LH.

Ναι τα χω τσεκάρει αυτά τα site. Με 2 διαφορετικά εισιτήρια το παραπάνω δρομολόγιο είναι με LH κάτω από 450Ε (85 MUC-ATH-MUC+ 340 MUC-NYC-MUC) Γίνεται να τσεκαριστούν αποσκευές κατευθείαν για NYC από ΑΤΗ με διαφορετικό εισιτήριο;

Σε ενα ταξιδι στην ΝΥ παλιοτερα γυρνουσα μεσω FRA ως εξης: JFK ->FRA με LH και FRA ATH με AE.
Δυο τελειως διαφορετικα εισιτηρια, ζητησα ομως απο την κοπελα στο τσεκ ιν στην ΝΥ να τσεκαρει τις βαλιτσες για Αθηνα κατευθειαν και αφου τις εδειξα τα στοιχεια της πτησης της ΑΕ μου το εκανε ευχαριστως!
Να σημειωθει οτι ειχα 7 ωρες αναμονη στην Φρανκφούρτη!

Κι εγω που γυρισα το Φλεβαρη απο ΝΥ με Delta και μετα απο τρεις ωρες πεταγα SKG με Α3
με ξεχωριστο εισιτηριο, τσεκαρα τις βαλιτσες ως τελικο προορισμο θεσσαλονικη.
Στην αρχη στο τσεκ ιν του JFK μου ειπαν δεν γινεται.
Εγω επεμενα οτι γινεται... μετα εψαχναν την Aegean και δεν την εβρισκαν... τους ειπα Α3 ειναι ο κωδικος,
στο τελος ηρθε καποια προισταμενη και το εκανε σε 3' λεπτα.
Ξερεις τωρα πως ειναι και οι Αμερικανες... :wall:

Εσυ με LH και Α3 που ειναι και partners δεν θα χεις κανενα προβλημα!

Re: Τι γίνεται με τις προσφορές της Α3?!?!

Μήπως γνωρίζει κάποιος εκ των έσω, τώρα που τελείωσε η προσφορά για τα εισιτήρια εσωτερικού καθώς και αυτη για Καϊρο- Κων/πολη, αν θα βγεί καμιά νέα?
Περιμένω για Βαρκελώνη (Ξέρω ότι βγήκε προσφορά για Βαρκελώνη πριν λίγο καιρό, αλλά 27-30 Νοεμβρίου που έψαχνα εγώ είχε με 270 ευρώ με επιστροφή με φόρους!!! και τώρα που ξαναμπήκα, έχει με 600 ευρώ!!!)

Re: Τι γίνεται με τις προσφορές της Α3?!?!

Δεν ξερω αν θα βγαλει αλλες προσφορες η Α3 (δεν το βλεπω προς το παρων να σου πω την αληθεια) αλλα μη σκας!
Υπαρχει και η Vueling με 110 ευρω για τις ημερες που θες.. ψαξτο αν θες! :great:

Re: Aegean codeshares

Ρε παιδιά κάποιος να με βοηθήσει!
Ψάχνω για μια κοπέλα εισητήρια για Λονδίνο 20-27 Δεκεμβρίου.
Στο sidestep.com που ψάχνω μου βγάζει 145 ευρώ μετ'επιστροφής και κωδικό της ΒΜΙ αλλά operated by A3..
Αφενός στης Αιγαίου μου βγάζει για τις ίδιες μέρες ναύλο 280 ευρώ αφετέρου στης ΒΜΙ την ιστοσελίδα δεν εμφανίζει καν σαν προορισμό την Αθήνα..Να τα κλείσω απο το sidestep;Ως τώρα το χρησιμοποιούσα σαν πυξίδα χωρίς να κλείσω ποτέ γιατί φοβάμαι..Και δεδομένης της περιόδου μου φαίνεται αδύνατο να ισχύει τέτοια τιμή..Ξέρει κανείς τι παίζει ακριβώς με τα συστήματα κρατήσεων;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: Aegean codeshares

Kαι στο orbitz.com την ιδια τιμη δινει, εγω θα το εκλεινα και δεν θα το ελεγα ουτε του..παπα!!
Απο το orbitz.com εχω κλεισει εισιτηριο για ΝΥ και δεν ειχα κανενα προβλημα!

Προκειται να ταξιδεψουμε οικογενειακως (3 +1 βρεφος) στην Κυπρο τελη Γεναρη (απο SKG).
Μεχρι στιγμης η Αιγαιου δεν εχει βγαλει καποια προσφορα και με ναυλο €58 (one way) φορους 41,06 και το δεκαρικο για το σαιτ τους (απαραδεκτο) ερχεται τελικη 167,06

H Cyprus Airways εχει "economy super saver" fare για Κυπρο με €22.
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια πως απο τα €44 ρητερν ανεβαινει η τελικη τιμη στα 135,06 (το ατομο), δηλαδη τελη και φοροι 91,06. Τα 50 ευρω διαφορα με την αιγαιου στους φορους απο που βγαινουν?

Βεβαια θα μου πειτε 167 ο ενας , 135 ο αλλος τι την ψαχνεις, αλλα μηπως να περιμενω μπας και βγαλει καμια προσφορα η Αιγαιου ? γιατι αν βγαλει καμια προσφορα η Αιγαιου με ναυλο περιπου στα 20 ευρω αυτο θα σημαινει τελικη τιμη περιπου 90 το ατομο.... και αν το κανετε επι 3 τοτε ....

Να περιμενω μπας και βγει καμια προσφορα? η να κλεισω με κυπριακες τωρα?
Βασικα η ερωτηση μου εαν καποιος γνωριζει, η "economy super saver" των ΚΑ ειναι καποια προσφορα ή ο χαμηλοτερος τους ναυλος?