Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι δεν είναι άσχημες, άλλα δεδομένου ότι θέλω τουλάχιστον 40 για να έρθω Αθήνα δεν συμφέρει, σε ευχαριστώ πολύ πάντως :)

Παίδες, ψάχνω πτήση για Σιγκαπούρη τον Ιούλιο και μιας και είμαι ψιλοάσχετος (ειδικά με την περιοχή) θα ήθελα τη βοήθεια σας να βρω κάτι καλό (ως φοιτητής δεν ενδιαφέρομαι για ανέσεις και λούσα, αλλά για καλή τιμή!). Καμιά φτηνή εταιρεία ασιατική κλπ...?

Ααα, για αναχώρηση κάπου 17-20 Ιουλίου και επιστροφή 24-27 Ιουλίου (δυστυχώς fixed σε αυτά τα πλαίσια, λόγω του λόγου του ταξιδιού).

Το πιο φτηνό που σου βρήκα και με τις καλύτερες ώρες,ύστερα απο εξονυχιστικό ψάξιμο, ήταν με Turkish Airlines και τιμή στα 784Euro...
Φτηνότερο δεν παίζει και όσο αργείς να το κλείσεις οι τιμές κάτω απο τα 1000 θα εξαφανιστούν..

Φιλε doggas καλημερα.
Δεν ξερω αν εχεις καθολου ευελιξια με τις ημερομηνιες σου?...
Παιζει και το παρακατω απο το pamediakopes.gr με την Τurkish airlines στα 690,57 € Τελικη, με μονο 3 διαθεσιμες θέσεις, αν σε ενδιαφερει βεβαια...
(16/7/2010) TK-1850 AΤΗ – IST 19:25- 20:45, TK-66 IST -SIN 23:25-15:30 (17/7/2010)
(27/7/2010) TK-67 SIN – IST 23:10- 06:15 (28/7/2010) TK- 1845 IST-ATH 08:05-09:30

Να σημειώσω οτι αυτό που βρήκα εγώ ήταν απο το site της Turkish Airlines και ήταν σύμφωνο με τις ημερομηνίες που υπέδειξες..

Καλησπερα και απο μενα,θελω να παω απο Θεσσαλονικη στην μηλο στα τελει αυγουστου και δεν ξερω ποιες εταιριες εξυπηρετούν,οποιαδήποτε βοήθεια θα ειναι ευπροσδεκτη,και καποια προσφορα ισως.

κωστας.

Για Μήλο πετάει η Olympic Air, με δύο δρομολόγια την ημέρα (από Αθήνα) :

OA 42 09:40 1234*6*
OA 44 14:15 ****5*7
OA 48 16:30 1*34567

όπου 1 = Δευτέρα, 2 = Τρίτη κτλ

για το Σάββατο, 26/08, το airtickets.gr, δίνει τιμή €92,82 από Θεσσαλονίκη (για απλή μετάβαση). Προσφορές δεν παίζουν, μιλάμε για Αύγουστο μήνα και το αεροπλάνο που πάει Μήλο χωράει όλους κι όλους 37 επιβάτες...

Ξέρω ότι η ερώτησή μου είναι χαζή, άλλα μήπως κατά περίεργο τρόπο γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει κάποια προσφορά προς Κωνσταντινούπολη προσεχώς;μιας και δεν έκλεισα νωρίτερα τώρα βγαίνει κάπου 170 :?

γειά σας , πρώτη φορά γράφω στο forum,θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εταιρία από Λονδίνο η Φρανκφούρτη η κάποιο άλλο αεροδρόμιο της ευρώπης που να πετάει για new york με λίγα χρήματα(low cost airline η charter ) η κάποια διεύθυνση στο internet για μεσα στον ιούλιο.ευχαριστώ

panos_":9l1gw7qr said:
Ξέρω ότι η ερώτησή μου είναι χαζή, άλλα μήπως κατά περίεργο τρόπο γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει κάποια προσφορά προς Κωνσταντινούπολη προσεχώς;μιας και δεν έκλεισα νωρίτερα τώρα βγαίνει κάπου 170 :?

Τα 170 θεωρείται παραπάνω από προσφορά. Η συνήθης τιμή τριγυρίζει την 300αρα.