Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τον περασμένο Φλεβάρη έκανα αυτό το ταξίδι 8) ...

Αν θυμάμαι καλά, η QR δεν ήταν η φθηνότερη (η Air Seychelles έβγαινε πιό φθηνά αλλά απο FCO) ωστόσο είχε τις καλύτερες ανταποκρίσεις...

Ότι info θέλεις, στείλε πμ...

Καλημέρα και καλή Χρονιά σε όλους

Μια ερωτησούλα για τους πιο έμπειρους….

Βρήκα μία πτήση από Αθήνα-Βερολίνο- Αθήνα αναχώρηση 14 Φεβ. και επιστροφή 21 Φεβ. με easyjet 157,98. Λέτε να περιμένω να πέσουν οι τιμές ή όχι? Βασικά οι ημερομηνίες που θα με βόλευαν περισσότερο είναι 13 πρωί και 21 βράδυ, αλλά δεν έχει!!!!!!!!

ea

Δν νομιζω να μειωθουν οι τιμες. Η easyjet βαζει προσφορες 3-4 φορες το χρονο.. ισως βαλει παλι μετα τις γιορτες αλλα μεχρι τοτε η μειωμενη τιμη μπορει να ειναι ακριβοτερη και απο αυτην που βρισκεις τωρα...

καλησπέρα σας και χρόνια πολλά από την χιονισμένη Κρακοβία.

μια μικρή βοήθεια θέλω απο εσάς.
θέλω να κλείσω από τώρα τα αεροπορικά για Αθήνα για το πάσχα μιας και των καθολικών και τον ορθόδοξων πέφτουν τις ίδιες μέρες και φοβάμαι ότι θα τα βρω λίγο μπαστούνια.

οι μέρες που με ενδιαθέρουν είναι 1 Απριλίου με 7 Απριλίου (+-1 μέρα δε χάθηκε ο κόσμος) με δρομολογιo KRK/KTW - ATH

δεκτές και LOCO εταιρίες (αρκεί να μην πετάνε σε χώρα που θέλει διαβατήριο)

σας ευχαριστώ πολή! :great:

Η αγαπημένη σου CSA θα σε πάει και θα σε φέρει με περίπου 168,60€. Αυτό υπόσχεται το http://www.skyscanner.com.
Είμαι σίγουρος ότι δε μπορεί να σου υποσχεθεί ότι θα έρθουν και οι βαλίτσες σου (σου θυμίζει κάτι;).

Καλη Χρονια σε ολους!
Γνωριζει κανεις εκ των εσω αν προκειται η Α3 να βγαλει τιποτα καινουριες προσφορες για Ευρωπη?
Ενδιαφερομαι για την περιοδο μετα το Πασχα 8-17 Απριλιου!
Ευχαριστω!

Επειδή έχει ξαναερωτηθεί κάτι τέτοιο, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κάποια εταιρία θα βγάλει προσφορές και πότε. Αν το ξέραμε εκ των προτέρων θα είχαμε όλοι φτηνά εισιτήρια εσαεί!
Η Α3 θα βγάλει σίγουρα κάποια στιγμή προσφορές, γιατί το κάνει πάντα. Το πότε, για πόσο και ποιο διάστημα και ποιες ημερομηνίες το ξέρει μόνο η ίδια η εταιρία. Οπότε, αναμένεις. :roll:

Βλέποντας κάποια trip-reports, κυρίως του υπερπράχτορα αλλά και άλλων, δελεάστηκα από τις προσφορές του 1 ευρώ μετά φόρων. Πραγματικά, για ταξίδια στην Ευρώπη με συνολικό κόστος ~80 ευρώ για εισιτήρια 2 ατόμων, θεωρώ πως είναι πολύ καλή προσφορά. Αυτές οι προσφορές όμως, είναι last minute; Ή μπορώ να κλείσω από τώρα, ένα καφεδάκι πχ στην Λισαβώνα, για τον Μάρτιο; Πραγματικά, αν υπήρχαν τέτοιες προσφορές για μονοήμερα, νομίζω πως θα ήμουν συνεχώς on tour, σαν τον Valentino :mrgreen: . Αν κάποιος έχει πληροφορίες (nfeffe, aakunz και λοιποί θεοί των κρατήσεων), δώστε μου τα φώτα σας :thx:

έχουμε απευθείας πτήσεις για Λισαβόνα και δε το ξέρω?
παλιά είχαμε την TAPair άλλα το σταμάτησε το δρομολόγιο

last minute από δύσκολο έως αδύνατο! Αλλά και νωρίς να θες να κλείσεις θα πρέπει να υπάρχουν οι προσφορές σε ισχύ. Δεν υπάρχουν πάντα τέτοιες προσφορές και δεν σημαίνει ότι αν κλείσεις πολύ νωρίτερα θα βρεις το ναύλο του 1€.
Οπότε έχε το νου σου για τις ανακοινώσεις προσφορών και μπες σε σύντομο χρονικό διάστημα και κλείσε :wink: