aakunz
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- GRL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKC
Αυτές οι προσφορές έπαιξαν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για point-to-point προορισμούς του δικτύου της ΟΑ (αρχικά) και της Α3 στη συνέχεια (η οποία αναγκάστηκε να μπει στο παιχνίδι). Παρ' όλη τη φημολογία για "καταιγίδα εισιτηρίων αξίας €1" από 15.01.10 (λιγότερες θέσεις από όσες διετέθησαν τον Οκτώβρη), τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Εγώ έχω βάλει στόχο μία πτήση με "εξωτική" ευρωπαϊκή εταιρεία από κάποιο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο και περιμένω πάνω από τον υπολογιστή, μήπως και καταφέρω και τσιμπήσω ένα εισιτηριάκι μέχρι εκεί, για να πάρω από εκεί την πτήση με την εταιρεία που με "προκαλεί να την πετάξω".
). Έχει κανείς εμπειρία; οι τιμές που βρίσκω είναι γύρω στο 3χιλιαρο για Star Alliance κ λίγο φθηνότερες για τις άλλες 2. Επίσης θα πρέπει να διασχίσω κ τους 2 ωκεανούς (όχι οτι με χαλάει αλλά 3Κ Ε είναι μάλλον πολλά).Αυτό που βλέπω είναι οτι ακόμα κ αν μειώσω τις πτήσεις/μίλια από 10 σε 9 ή 8 η τιμή παραμένει η ίδια. Πότε συμφέρουν δλδ αυτά τα εισητήρια;
Αν έχετε λοιπόν προτάσεις θα με βοηθήσετε πολύ! Έχω μάλλον μια προτίμηση για BKK ως πόλη, αλλά και το HKG μου κάνει, γενικώς το βασικό είναι να βολεύει η πτήση και να είναι οικονομική. Αν έχετε και γνώμη για τις δύο πόλεις (καθώς σκοπεύω να κάνω και ένα stopover 2 βράδια) και αυτή χρήσιμη θα είναι!