Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατι δεν κοιτας απευθειας απο το σαιτ της malev?

Μια χαρα τιμες εχει.Θα δεις και κατι προσφορες για διαμονη που εχει εκει.Σουπερ!

billaras":33329j2t said:
Καλησπέρα στο forum.
Επιθυμω να κάνω τακτικά το ταξιδι Ρώμη Θεσσαλονίκη (για σαββατοκύριακο).
Η προφανής επιλογή είναι η Ryanair που σημάινει όμως ότι θα φεύγω για Θεσσαλονίκη Σαββατο μεσημέρι και θα επιστρέφω στη Ρώμη Κυριακή μεσημέρι.
Θα προτιμούσα να ξεκινούσα αργά το βράδυ της Παρασκευής και η επιστροφή να γινόταν πολύ νωρίς το πρωί της Δευτερας (ακριβώς όπως η πτήση της ALitalia δηλαδή)
Οι τιμές της Aitalia ξεκινούν από 256 ευρώ (ακριβό μου φαίνεται ...).

Γνωρίζετε κάποιον συνδυασμό indirect πτήσεων (με Low cost εταιρίες για προφανείς λόγους) έτσι ώστε να μπορέσω να έχω ένα γεμάτο ΣΚ στην Θεσσαλονίκη (βαλίτσες κλπ δεν παίζουν, θα έχω μόνο χειραποσκευή);
(ή έστω το ένα leg να γίνει πιο extended)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βασίλης

Καλησπέρα Βασίλη,

βασικά αν ζητάς 4 σκέλη SKG-???-CIA και τα 256 της Αλιτάρια είναι πολλά για σένα, ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σου κοστίζει περίπου 50Ε το σκέλος ώστε να σου κάνει διαφορά πχ 50Ε. Με τους περιορισμούς που έχεις στο ωράριο και μέρες είναι μάλλον δύσκολο να βρεις κάτι που θα βολεύει και που να αξίζει το ρίσκο για 50Ε (γιατί μην ξεχνάς ότι αν καθυστερήσει μια πτήση, δεν είσαι καλυμένος για την επόμενη με τις low cost). Μόνη πιθανότητα για μένα να βρείς τπτ 30αρια είναι μέσω Ryanair Hahn ή Charleroi αλλά κοίτα αν βολεύουν οι ώρες και αν θες να κάνεις ένα ταξίδι 1 ώρας, 6-7 με την αλλαγή. Εναλλακτικά για το Σάββατο μπορείς να πετάξεις και από Βόλο.

Re: Egypt Air

Συμφορουμιτες,προεκυψε ταξιδακι για κινα guangzhou,το σεπτεμβριο 16-25.

Ψαχνοντας για εισιτηρια,δεν βρηκα τιποτα κατω απο 800 ευρω,qatar 809,lufthansa 1039,emirates καπου στα 1000.

Και ξαφνικα θυμηθηκαε την egypt air...
Τιμη 495 γιευρα...

Δεν σε προκαλει τωρα ναι ή οχι βρε παιδια?Να το κανω ή οχι?Υπαρχει κατι ποιο κοντα σε αυτη την τιμη?

Από Αθήνα προς Ιταλία (είτε Ρώμη είτε Μιλάνο) με αναχώρηση 4/9 και επιστροφή 10/9, τί τιμές να περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να πέσω στα λιγότερα από 400 ευρώ πήγαινε-έλα για τα 2 άτομα;
Ευχαριστώ.

Από ότι βλέπω η Αλιτάρια δίνει Μιλάνο με 370Ε για 2 άτομα μέσω Ρώμης. Direct FCO η ΕΖΥ με 186/άτομο.

Κοίταξα και εγώ την Alitalia και είδα αυτές τις τιμές... Τελικά το ταξίδι μου είναι 4-10 Σεπ, για Μιλάνο, 2 άτομα. Δεν βρήκα απευθείας πτήσεις - πιθανώς και να μην υπάρχουν, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω μόνος. Θα απευθυνθώ σε κάποιο πρακτορείο να μου κάνει το booking να ξεμπερδεύω, αφού βρίσκομαι μακριά από τον πολιτισμό atm...
Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Παιδια η jetairfly εχει εκδοτηρια στο Βενιζελο?

Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Σκεφτομαι να παω Βαρκελονη τον Αυγουστο,τι πιθανοτητες εχω να πετυχω προσφορες γυρο στις 13-20 αυγουστου με 150ε και κατω?Βγαινουν προσφορες για εκεινη την εποχη?
Ευχαριστω

Έχεις κανείς καμιά ιδέα ποιό/ποια πρακτορεία της θεσσαλονίκης μπορεί να έχουν βάλει charter για Πράγα απο Θεσσαλονίκη για το Πάσχα, και να έχουν και την διάθεση να πουλήσουν μεμονόμενο εισιτήριο;

Μέχρι τώρα πήρα τον Ζορπίδη, αλλά μου είπαν ότι δεν θα βάλουν charter τελικα...

Έχω κάτι δωρεάν διανυκτερεύσεις από πόντους στην Πράγα αλλά δεν έχω αξιωθεί να βρω φθηνό αεροπορικο :(...

Καλημέρα σε όλους.
Ψάχνω φτηνό εισιτήριο ATH-MJT (one way) για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (Δευτέρα 2/7 - Πέμπτη 5/7).
Είναι για άτομο άνω των 65 (αν θυμάμαι καλά έπαιζε κάποια έκπτωση σε ηλικιωμένους).
Έχω βρει από pamediakopes με Α3 με ~85€. Έχετε υπ' όψιν τίποτα φτηνότερο;
Ευχαριστώ.