Any ideas about ATH-NYC

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
I PIA to JFK to petaei meso MAN me B743/ B772

OA277

Jerry την καλύτερη ιδέα είχες!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ τον Αύγουστο!! Όντως το καλύτερο!! Θα πετάξεις δεν θα πετάξεις, ατέλειωτοι καυγάδες στα γκισέ, αναβολές, καθυστερίσεις, αλλαγές ώρας ......... η απόλυτη περιπέτεια!! Πραγματικά αξίζει τον κόπο!!

Η ΖΟΟΜ πετάει μόνο για Καναδά και η τιμές της τον Αύγουστο είναι κανονικότατες 650-750 ευρώ.

Η LTU μου βγαίνει κι αυτή πολύ ακριβή αν προσθέσω το FRA-ATH και να πω την αλήθεια φτιάχνομαι με κάτι πιο εξωτικό
ΓΙΑΥΤΟ
Μάλλον θα καταλήξω ή στη ΜΑLEV που και φτηνή είναι (765ευρω από ΑΤΗ) και ψιλοπερίεργος είμαι να δω τι ψάρια πιάνουν οι Ουγγροι στα υπερατλαντικά ή Αir Lingus μια και δεν έχω ξαναπετάξει με αυτούς!!

Εχω πάντως καιρό ακόμα γιαυτό πάσα ιδέα δεκτή!!

Αν θές κάτι πραγματικά extreme που να ανταγωνίζεται τις ΟΑ εγώ θα σου πρότεινα MS από CAI με 693.00 ευρώ. Ο Αλλάχ μαζί σου!

Επίσης, αν σου αρέσει πολύ να σε ψάχνουν στο security και να περάσεις από ανάκριση, πάρε me 735,00 την LY, που ακούγεται ότι από τότε που την αγόρασε η Arkia, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ (και το νέο τέρμιναλ του Τελ Αβίβ είναι φοβερό)

Tα έλεγα εγώ για την LY αλλά δεν με ακούγατε!! Την εχω ψάξει βέβαια την LY αλλά δεν μου βγάζει το site της τιμές από ΑΤΗ και από TLV που το κύτταξα τιναξε την banca στον αέρα γύρω στο 1.000!! Το 735ευρω που το βρήκες?? Παίζει η τιμή αυτή τον Αυγουστο? Ψήνομαι τρελλά!!

Όσο για την MS όντως ο Αλλάχ είναι μεγάλος αλλά δεν τον αφήνουμε να μεγαλώσει λίγο ακόμα!! Μιά φορά το έκανα το κακό και πήγα CAI και σκέφτομαι να το ξανακάνω σε 60 χρόνια!!

ATH-TLV-NYC RETURN δυστυχώς πάνω από 1.100ευρώ τον Αύγουστο.

Αντίο όνειρο!!

Την τιμή τη βρήκα από το Galileo και είναι από Τελ Αβίβ. Αν προσθέσεις και το Αθήνα-Τελ Αβίβ-Αθήνα, θα υπολογίσεις άλλα 300,00 μέχρι εκεί.

Το άλλο μειονέκτημα της εν λόγω περίπτωσης είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις πολλές ώρες στο Ισραήλ, αλλά και ότι θα πρέπει να εκδοθούν δύο εισιτήρια (όχι in conjuction) με διαφορετικά όρια επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών (20Κ από Αθήνα και 2PC από Τελ Αβίβ) και να κάνεις ξανά έλεγχο στο Ισραήλ. Δεν ξέρω αν σου επιτρέπουν να βγεις από το αεροδρόμιο αφού κάνεις έλεγχο αποσκευών, γιατί η περιοχή του check-in ελέγχεται αυστηρά και μπαίνουν μόνο όσοι κρατούν εισιτήριο.

Επίσης οι τιμές ισχύουν για πολύ λίγες θέσεις και όχι για όλες τις πτήσεις.΄Τέλος να έχεις υπ' όψιν ότι μόνο οι μη κάτοχοι ισραηλινού διαβατηρίου περνούν από την εμπειρία της "ανάκρισης" του τύπου "Πόσα πλήρωσες για να έρθεις και πώς λεγόταν ο ταξιτζής σου;" . Με άλλα λόγια: περιπετειώδες αλλά θα είναι εμπειρία. Άσε που θα φας και Kosher in-flight. Αυτό πού το πας;

απο αυτα που διαβαζω καταληγω στο παρακατ συμπερασμα...

οι αναλυτες της αγορας των αερομεταφορων εχουν βαθεια μεσανυχτα....αλλοι λενε για παγωμα της loco κινησης αλλοι λενε για αυξηση...αλλοι λενε για δημιουργια καθαρα bussiness εταιριων....κανενας ομως δεν καταφερε να πιασει αυτον τον παλμο.....

τις coming soon σαδομαζοχιστικες αεροπορικες εταιριες.....με κρατητηρια αντι για lounge με καρφια στις θεσεις και με νερωμενα καυσιμα και με αλλα τετοια ....frills..... :lol: :lol:

πρωτη φορα ακουω καποιον να επιδιωκει να υαξιδεψει με εταιρια που δεν του εγκυαται οτι θα φτασει εγκαιρως.... :wink: :D

καλο ταξιδι computerise...και περιμενω με αγωνια trip report!!!![/list]

@no frills
Σε βρίσκω ντεμοντέ. Κανένας πια δεν ψάχνει να πάει στον προορισμό του direct. Δεν βλέπεις που δεν γεμίζουν ούτε τα Α345 της Singapore για NYC... :roll:
:lol:

Άσε που και το ταξίδι μέχρι τον προορισμό μπορεί να είναι και από μόνο του μια εμπειρία.... ίσως και με ιδιαίτερη αξία για κάποιους από εμάς...

χιουμορ εκανα...no offence ειλικρινα....

στο κατω κατω ..."σαν βγεις στο πηγαιμο για την ιθακη...."

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.