Any ideas about ATH-NYC

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
no frills σα δε ντρέπεσαι να παίζεις με την αρρώστια μου!! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω, να πάω με LH ή με ΒΑ για να είμαι normal?? Μπα μιά χαρά με βρίσκω γιατί όπως σοφά είπε και ο aakuz το ταξίδι μέχρι τον προορισμό μπορεί να είναι και από μόνο του μια εμπειρία!!

Πλάκα πλάκα όμως δεν το βάζουμε μπροστά γιαυτή την άρρωστη εταιρία με τις καθυστερίσεις??? Καλά καλά χιουμορ κάνουμε!!!

no frills":1zz7ozkk said:
πρωτη φορα ακουω καποιον να επιδιωκει να υαξιδεψει με εταιρια που δεν του εγκυαται οτι θα φτασει εγκαιρως.... :wink: :D

Φίλτατε no frills μάλλον δεν έχεις "πιάσει" την φιλοσοφία των περισσότερων μελών αυτού του site, περί ταξιδιών... οπού οι πτήσεις δεν είναι απλά το μέσο του ταξιδιού, αλλά... ο σκοπός του ταξιδιού! :shock: :P
Να μερικά trip-reports, ταξιδιών που μπορεί και το 80% τους να αποτελείται από πτήσεις, μετακινήσεις και "αναμονές" σε αεροδρόμια! :P :wink:

DUS-BCN-PMI-DUS σε 15 ώρες και κάτι...!

ATH-HEL-STO-HEL-TLL-HEL-ATH σ' ένα 3ήμερο

CGN-SNN-DUB-MAN-CGN μέσα σε (ούτε) μια μέρα!

STR-CPH-RIX-LED-DME-KZN-SVO-PRG-STR

DUS-ZRH-DUS σε 11 ώρες!

ΑΤΗ-DUB-SNN-LGW=LHR-CPH-FRA-ATH

SKG=KZI-KSO=SKG σε 9 ώρες...

ATH-BRU=CDG-AMS=BRU-ATH σ' ένα 3ημερο!

SKG-LXS-MJT-JKH-SMI-RHO-HER-SKG σε 17 ώρες!

CGN-SXF=TXL-CGN σε περίπου 12 ώρες!

ATH-FRA-MAD-FRA-ATH σε κάτι λιγότερο από 3 μέρες!

(Back to the topic!) :roll: :wink:

@xristos

χιουμορ εκανα απλως!το ξερω πως η πτηση ειναι ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα σκελη του ταξιδιου...και συμφωνω πληρως μ αυτο....

εξαλλου σχεδιαζω να πεταξω σε 7 διαφορετικες πολεισ μεσα σε 10 μερες το καλοκαιρι που μας ερχεται....ελπιζω να υλοποιησω τα σχεδια μου...

no frills":duzb2mk5 said:
εξαλλου σχεδιαζω να πεταξω σε 7 διαφορετικες πολεισ μεσα σε 10 μερες το καλοκαιρι που μας ερχεται....ελπιζω να υλοποιησω τα σχεδια μου...
Ναι, ναι, τώρα παραδέχομαι ότι έχεις μπει στο κλίμα! :lol:

@ COMPUTERISE: ΟΚ, την Singapore μάλλον τη θεωρείς συνηθισμένη... Την Air India και την ΡΙΑ πώς τις απορρίπτεις έτσι εύκολα; Νομίζω δε ότι υπάρχει και πτήση της Kuwait μεταξύ Ευρώπης-Αμερικής, αλλά το αρχείο μου δεν είναι τόσο ενημερωμένο τελευταία. Για τσέκαρέ το... :wink:

Παιδιά ξεχάσαμε την ΜΗ!! Πετάει από STO για JFK 3 φορές την εβδομάδα!!

Η Air India δεν απορρίπτετε έτσι εύκολα φίλε George. Moυ φαίνεται ότι θα κάνω δημοψήφισμα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.