Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδια SOS! Πεταω αύριο με (;)easyjet για Λονδίνο από Θεσ/νικη και λόγω Πρωτομαγιάς θαχεθι απεργία η ΥΠΑ..καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής αν θα γίνει η πτήση, ούτε μέιλ από την εταιρία 24 ώρες πριν..τι κάνω;αν ακυρωθεί η πτήση τι θα κάνω, εχω πληρώσει ξενοδοχείο..και η επόμενη της EZY είναι κυριακή αν με βάλουν σε αυτή.. το ξενοδοχείο ποιος θα μου τοπληρώσει;

Απο την Easy δε δικαιουσαι τιποτα αν κανει απεργεια η ΥΠΑ.Και ειναι στη διακριτικη της ευχερια να σε βαλει στην επομενη της πτηση,και να μη σου ζητησει χρηματα.

ΥΓ1: Ειδικά οι υπάλληλοι των ΟΑ/ΥΠΑ είναι από τους πλέον προνομιούχους!
Ασχολιαστο...

Αν δεν έχει καθυστέρηση (που συνήθως ΔΕΝ έχει ....) δεν βλέπω το πρόβλημα.
Η αναχώρησή της είναι ΠΡΙΝ την έναρξη της απεργίας. (αναχ. 11:50).

Τη Πέμπτη 25/6/2009 οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας έχουν 4ωρη στάση εργασίας από 08:00 - 12:00 τοπική. Ο λόγος έχει να κάνει με την αδιαφορία της πολιτείας σε σχέση με τα προβλήματα επικοινωνιών που παρατηρούνται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια των πτήσεων.

Σ' αυτή την απεργία έχουν την συμπαράστασή μου. Respect!

..........χμμμμ......... :shock: ...0800-1200........εγω πεταω για Ναξο 1230,τι γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ? και τι δικαιουμε αν ? Καμια συμβουλη ?

Αφου εισαι στις 12.30 υποτιθεται οτι δεν εχεις προβλημα!!Σε περιπτωση που γινοταν ακυρωση τοτε θα παρεις τα χρηματα σου πισω.Αφου δεν ειναι λογος ακυρωσης η ΟΑ τοτε μονο αυτο.Αν και οπως σου ειπα,για 8-12 δε θα εχεις προβλημα...

Το Σάββατο 27/6/2009 οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας έχουν 4ωρη στάση εργασίας από 08:00 - 12:00 τοπική.

μακαρι να δικαιωθουν :roll: