makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Ωρες ωρες διαβαζω πραγματα εδω μεσα και νοιωθω την αναγκη να κατεβασω καντηλια. (και θα αναφερθω μονο στα ποστ των τελευταιων ημερων, γιατι αν πιασω και αυτα στο ξεκινημα...)
Hθικον διδαγμα: Εαν σε ενα σαραβαλο (λεμε τωρα) αλλαξεις το χρωμα, παυει να ειναι σαραβαλο! Ενα παλ πρασινακι θα ειναι ο,τι πρεπει αναμεσα στα αποκρουστικα eurowhite.
Ρε συ live27,δεν ετυχε να γινει μπερδεμα απο το ground handling, και κατα λαθος να μπηκε στις αποσκευες της εν λογω πτησης μια αποσκευη απο αλλη? Γιατι πρεπει να βλεπει ο ελληναρας παντου συνομωσιες?
Αφου και που πεταξες 2 φορες κανεις σα να σε πληρωσανε να τη δυσφημισεις!!!! Μεινε καλυτερα στο εδαφος και μην ασχολεισαι με τις αερομεταφορες, μη χρησιμοποιησεις το καταραμενο αυτο μεσο παρα μονο μαστουρωμενος οπως κανανε τον BA Baracus και εν τελει απεφευγε να παρατηρεις ακομα και πουλια!
Ειναι γνωστο το κομπλεξ του ελληνα σε σχεση με τα ελικοφορα..
tasos-SMI":3ddmy7ot said:[..] Ταξίδεψε ο αδερφός μου που έχει φάει τα ATR42 με το κουτάλι και μου έλεγε οτι δεν είναι και ότι καλύτερο... [...] Δε του ρίχνουν ένα βαψιματάκι στα χρώματα της εταιρείας,να μην τρομάζει ο κόσμος που το βλέπει βρε παιδί μου;; [...]
Hθικον διδαγμα: Εαν σε ενα σαραβαλο (λεμε τωρα) αλλαξεις το χρωμα, παυει να ειναι σαραβαλο! Ενα παλ πρασινακι θα ειναι ο,τι πρεπει αναμεσα στα αποκρουστικα eurowhite.
Ρε συ live27,δεν ετυχε να γινει μπερδεμα απο το ground handling, και κατα λαθος να μπηκε στις αποσκευες της εν λογω πτησης μια αποσκευη απο αλλη? Γιατι πρεπει να βλεπει ο ελληναρας παντου συνομωσιες?
Οπως ακριβως οριζει η ΥΠΑdjpap":3ddmy7ot said:[...] σε ένα Βουλγάρικο ATR στο οποίο μόνο μία αεροσυνοδός μιλούσε ελληνικά.
Ευχελαιο κανανε? Α! Στο χωριο μου το"πραγμα" το λενε αεροπλανοdjpap":3ddmy7ot said:Περιττό να πω πως όλοι οι επιβάτες άρχισαν να κάνουν τον σταυρό τους και να αναρωτιούνται τι είναι αυτό το πράγμα.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Αποκεφαλιστε την Athens Airways, αυτα δεν γινονται πουθενα, παρα μονο σε παρακμιακα αφρικανικα κρατη!djpap":3ddmy7ot said:Μας έχουν επί 25 λεπτά μέσα στο αεροσκάφος να περιμένουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει και κάποια στιγμή μας ανακοινώνουν ότι στον χώρο αποσκευών υπάρχει μια βαλίτσα παραπάνω και για λόγους ασφαλείας θα πρέπει όλοι οι επιβάτες να κατεβούμε στην πίστα και να αναγνωρίσει ο καθένας την βαλίτσα του!!!

1. Τελικα ειναι ατσιδες, 2. Prozac σας δωσανε?djpap":3ddmy7ot said:[...] ανακάλυψαν μόνοι τους την βαλίτσα και επιτέλους απογειωθήκαμε, με ένα τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας.
djpap":3ddmy7ot said:Ήταν η τελευταία μου πτήση με athens όσο πιο ακριβές και να είναι οι άλλες.
Αφου και που πεταξες 2 φορες κανεις σα να σε πληρωσανε να τη δυσφημισεις!!!! Μεινε καλυτερα στο εδαφος και μην ασχολεισαι με τις αερομεταφορες, μη χρησιμοποιησεις το καταραμενο αυτο μεσο παρα μονο μαστουρωμενος οπως κανανε τον BA Baracus και εν τελει απεφευγε να παρατηρεις ακομα και πουλια!
Ειναι γνωστο το κομπλεξ του ελληνα σε σχεση με τα ελικοφορα..