Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία.

Οι ΟΑ με τα περισσια αεροπλανα σημερα εχουν charter πτησεις προς/απο Moscow Vnukovo και Dubrovnic. Μηπως γνωριζει καποιος γιατι? Πως ειναι δηνατων να μην σου φτανουν τα αεροπλανα να πραγματοπιοισεις τα προγραμματισμενα δρομολογια σου και εσυ να κανει εκτακτες πτησεις charter?

Άκουσα οτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταξίδευε για τη Μόσχα.

alex96":3subx9u3 said:
Άκουσα οτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταξίδευε για τη Μόσχα.

Οντως ο Προεδρος της Δημοκρατιας ταξιδεψε στην Μοσχα με το Β734 οσο για το charter στο Dubrovnik θα μαθω περι τινος επροκειτο....

xristos":1qwqtgxq said:
Αυτό το είδατε?

Έβαλαν και νηολόγια: :arrow: http://195.167.2.141/OA_eServices/ArrivalsEngOA.aspx

Υπέροχο!! Τώρα κατα πόσο θα ισχύουν μέχρι την ώρα της πτήσης άλλο θέμα :P

Για τη σελίδα του ΑΙΑ το ζητούσαν μερικοί, απο την ΟΑ ήρθε. :great:

Κάτι μου λέει ότι είναι κάτι προσωρινό..μέχρι να εισαγάγουν στη βάση δεδομένων σε πιο αεροσκάφος αντιστοιχεί το κάθε registration. :roll:

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δείχνει τις πτήσεις όλης της μέρας. Δηλαδή αυτή την στιγμή δεν μπορείς να δεις τις πτήσεις που έχουν ήδη αναχωρήσει. Ελπίζω να το διορθώσουν! ;)

thanosp":umuje1gv said:
Υπέροχο!! Τώρα κατα πόσο θα ισχύουν μέχρι την ώρα της πτήσης άλλο θέμα :P

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτά είναι τα νηολόγια που εκτελούν τις πτήσεις και οριστικοποιούνται από το προηγούμενο βράδυ. Ακόμα και στην περίπτωση αλλαγής τελευταίας στιγμής (λόγω τεχνικής βλάβης) υπάρχει ενημέρωση των FIDS, και κατ' επέκταση του πίνακα αυτού.

Κάτι μου λέει ότι είναι κάτι προσωρινό..μέχρι να εισαγάγουν στη βάση δεδομένων σε πιο αεροσκάφος αντιστοιχεί το κάθε registration.

Δυστυχώς κι εγώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι. Έχουν περάσει οι εποχές του Ελληνικού που στο Δυτικό terminal οι οθόνες έδειχναν και το νηολόγιο!

To 733JNT τι σημαινει? :oops:

makedonas":u5p2f8ut said:
To 733JNT τι σημαινει? :oops:

Το JNT συνοδεύει όλα τα αεροσκάφη των code-share Πτήσεων. (Και στη gulf, και στη CSA και στην Aerosvit). Κάτι θα σημαίνει...

Πάντως και εγώ πιστεύω πως είναι προσωρινό το reg. Δε νομίζω να αφήσουν μία σελίδα με A/C type το registration του ά/φους (όχι πως μας χαλάει εμάς :wink: )