Απορίες ATPL

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Σιγουρα απο το bank 3 πεφτουν πολλεσ ερωτησεισ
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ! το v3 είναι δεν είναι 1200 ερωτήσεις και διαφέρει στο ελάχιστο με το ν2.... και εδώ εκπτώσεις θέλετε - μασημένη τροφή??? Ανοίξτε και κανα βιβλίο.... :wall:
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Tolisshow":ncl1v6md said:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 200 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

Μεγάλες κουβέντες...
Μ΄αρέσει που το γράφεις και bold
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Μπορεί να φανεί λίγο χαζή αυτή η ερώτηση.
Το database question bank του bristol κυκλοφορεί και σε βιβλίο ή είναι μόνο online με πληρωμή?
Ευχαριστώ.
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Παιδιά όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος πάρα πάνω/Έλεος.... ανοίξτε και κανένα βιβλίο/ Δηλαδή ανεύθυνη νοοτροπία μαθητή Γυμνασίου, λυπάμαι διότι κάποιοι νομίζουν ότι για να γίνεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ πιλότος είναι μια διαδικασία σπουδών + εκπαίδευσης , που μπορεί να πραγματοποιηθεί ίσως δι' αλληλογραφίας και επιπόλαια παπαγαλίστικη μελέτη , λίγα σκονάκια bristol κλπ, με στόχο να περάσεις τις εξετάσεις multiple choice της όποιας ΥΠΑ και τέλειωσες !! Απαιτείται συνεχής ΜΕΛΕΤΗ και πάλι μελέτη και ξανά μελέτη , ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και πάλι εκαπαίδευση ..ΔΙΑ ΒΙΟΥ, διαχρονική αξιολόγηση και εμπειρία και εάν ή όταν γίνετε Κ1, τότε θα μπορείτε να λέτε, ότι έχετε "ολοκληρωμένες" γνώσεις Πιλότου , όπως αφελώς λέει ο έτερος συμφορουμίτης πάρα πάνω ...για τους 200 πίσω του!! Μην έχετε στο μυαλό σας τη πουλάδα στο σακάκι, σκεφτείτε υπεύθυνα με σοβαρότητα για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας συνειδητά, έχει πολλά αγγούρια ο πανέμορφος κόσμος της αεροπορίας και πρέπει από τώρα που είστε νέοι να σκέπτεστε ανάλογα!!
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Κάτι με ρώτησε ένας φίλος και είπα να ρωτήσω εδώ.Μήπως ξέρετε τίποτα σχετικά με σπουδές πιλότου στον Καναδά?Επίπεδο,κόστος,μετατροπή??Ξέρει κανείς κάτι?Είδα κάποια πράγματα στο google αλλά αν υπάρχει κάποιος εδώ ας μου πει μερικά πραγματάκια.
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Τι σημαίνει ο όρος ATPL(H),CPL(H), ? Το (Η) τι είναι? Και ποιά η διαφορά με το (Α)?
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Πας στο google, πατάς ATPL(H) και βγάζει Αirline Transport Pilot Licence (Helicopter).
Mη μ ευχαριστήσεις. Μπορεί να μου βγήκε η Παναγία μέχρι να βρω κι εγώ τι σημαίνει, αλλά μπροστά στην ενημέρωση τι είναι ο κόπος...
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

καλησπερα σας, παρακολουθω καιρο το φορουμ αυτο και ιδιαιτερα τα section που αφορουν το πτυχιο Atpl. ειμαι φοιτητης στο πολυτεχνειο κρητης και προσπαθω να βρω την καλυτερη-οικονομικοτερη λυση για την αποκτηση του πτυχιου επαγγελματια χειριστη. η ερωτηση μου ειναι η εξης : γινεται να ξεκινησω distance learning πανω στο ground school του atpl χωρις να εχω το πτυχιο ppl και να δωσω τα 14 μαθηματα στην υπα? η μηπως για το ξεκινησεις αυτο πρεπει πρωτα να εχεις το ppl?

καθε προταση - συμβουλη δεκτη.

σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
 
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL

Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει:
Αν κάποιος κάνει την πτητική εκπαίδευση για CPL (A)/IR/ME στην Ελλάδα, αλλά έχει περάσει τα θεωρητικά μαθήματα στην Αγγλία (στο CAA) ισχύει ή πρέπει να δώσει ξανά τα 14 θεωρητικά του ATPL theory στη ΣΠΟΑ;

Ευχαριστώ
 
Top