billos_340
Business-Class-Member
- Περιοχή
- Μαρκόπουλο Αττικής
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Οπως και να έμπαινε ο καθένας εμένα με ένοιαζε το ότι με ταξίδευε χωρίς να φοβάμαι.Καθόμουν στην θέση μου και ήταν λες και μπαίνω στο αμάξι του πατέρα μου.Και σε όλες μου τις πτήσεις το προσωπικό ήταν άκρως φιλικό.Οτι και να συνέβαινε θα αντιμετωπιζόταν με άψογο επαγγελματισμό.Αυτό εννοώ σοβαρότητα.tasos-SMI":58yz8xxc said:Φίλε billos_340 νομίζω οτι για να πούμε μια εταρεία σοβαρή,δεν αρκεί μόνο να έχει άριστο τεχνικό και ιπτάμενο προσωπικό! Άλλο το "καλή και αξιόπιστη εταιρεία από πλευράς κατάστασης αεροσκαφών και καλών πιλότων" και άλλο το σοβαρή...Εξαρτάται βέβαια πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας..Γιατί μία εταιρεία με δημοσιουπαλληλικό προσωπικό,με τύπους που μπαίνουν στην εταιρεία απλά επειδή ψήφισαν το τάδε κόμμα και με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που παιζόντουσαν..μόνο σοβαρή δε τη λες! Επίσης δεν νομίζω οτι ήταν αδιαφορία απ'το κράτος,όταν τόσοι και τόσοι έπαιρναν θέσεις με πλάγια μέσα! Βάλαμε και εμείς το χεράκι μας για να λέμε και όλη την αλήθεια...
Το στόλο εννοείται οτι τον είχε για τέτοια δρομμολόγια και δυστυχώς...είναι πλέον παρκαρισμένος στο LGAV...![]()
Τώρα το πώς έμπαινε ο καθένας και γιατί έχανε τόσα κάθε μέρα που τα πλήρωνα εγώ και εσύ,ενώ τα αεροπλάνα ήταν γεμάτα είναι άλλο θέμα....