Astra Airlines

• Thread starter Thread starter tiger320
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τελικά πόσα έδωσαν ρε παιδιά? 8 εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια??? Στην εφημερίδα Μακεδονία στο link που έδωσε ο SK λέει 8 δισεκατομμύρια δολάρια... Τελικά ο καθένας λέει ότι θέλει... Μόνο το νούμερο 8 είναι κοινό!

τα 8 δισ € / $ είναι εξωπραγματικό ποσό. Με αυτό το ποσό αγοράζεις όλη τη ...γραμμή παραγωγής, όχι ένα μεταχειρισμένο ΑΦ.

Τα 8 εκ. € / $ είναι σαφώς πιο λογικό ποσό για ένα ΑΦ όχι καινούργιο και όχι σε μεγάλη ζήτηση.

Την ημερα εκεινη που γραφτηκε το αρθρο ετυχε και συναντησα τον υπευθυνο για τις αγγελιες της εφημεριδας. Οταν του το ειπα δεν το πιστευε και οταν τυου το εδειξα τραβουσε τα (λιγοστα) μαλλια του.. λολ

Τελος παντων. Σωστο ειναι τα 8 εκ. Αλλη ερωτηση. Εχουμε καμμια ιστοσελιδα της εταιρειας? Ξερω οτι ενα μελος του φορουμ δουλευει σαν Cabin Crew Chief Trainer στην εταιρεια, αλλα εχω χασει τα ιχνη της..

ΤΗΧ

Το ΠΑΟΚ Travel σε συνεργασια με την εταιρεια προσφερει πακετο 3ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Ρώμη για τον αγώνα Λάτσιο - ΠΑΟΚ (στις 12 Αυγούστου).

Η εκδρομή περιλαμβάνει :

Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη - Ρώμη - Θεσσαλονίκη της ASTRA AIRLINES
2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στο κέντρο της Ρώμης
Ξενάγηση στην Ρώμη
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και από και προς το γήπεδο
Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια αστικής ευθύνης
Αρχηγό- Συνοδό
Εισιτήριο του αγώνα σε διακεκριμένη θέση

Tιμή :

529 ευρώ HOTEL PALATINO 4*Sup
629 ευρώ HOTEL RADISSON SAS 5*

* επιβάρυνση μονόκλινου 90 ευρώ στο PALLATINO, 180 ευρώ στο RADISSON

* στην τιμή δε περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 76 ευρώ

Ωράρια πτήσεων

10/08 AZI 602 21.00 - 22.00 SKG - FCO
12/08 AZI 603 00.00 - 03.00 FCO - SKG

Οποιο μελος του φορουμ παει, ας ερθει σε επαφη μαζι μου παρακαλω για μια χαρη... :wink:

ΤΟ σκεφτηκαν καλα πριν βαλουν οπαδους μεσα? :?

Κωστα μη γινεσαι κακος!!! :P :P

Και δευτερο τσαρτερ για το ΠΑΟΚ Travel, διημερο αυτη την φορα με 80 θεσεις διαθεσιμες αρχικα (πλεον γυρω στις 40). Το πρωτο τσαρτερ εννοειται εχει φουλαρει... (γιατι πληρωνει καποιος να παει τερμα διαολου για να δει την αγαπημενη του ομαδα να χανει?? Ας περιμενει εδω την 8η αγωνιστικη!!! :twisted: - μετα απο αυτο δεν βλεπω να μου κανει κανεις τη χαρη.. lol )

Αυριο εχει πτηση απο Θεσσαλονικη στην Λαρνακα και αναχωριση για Γενευη με τις Αstra Airlines!!!!!!!!!
Μακαρι να αρχισει και να κανει πτησεις και στην Μεγαλονησο!!!!!!!! :D :D :D

http://www.cyprusairports.com.cy/

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς ιστοσελίδα της εταιρίας;

Αύριο η astra θα επιχειρήσει και από Βενιζέλο για Λουξεμβούργο.

Luxembourg AZZURRAAIR SpA AZI 614 4/9/2008 16:00

Φυσικά, τα τσακάλια (τα-ζώα-μου-αργά και λοιποί χαρακτηρισμοί)-υπαλληλίσκοι του ΑΙΑ έχουν με κωδικό ΑΖΙ την θεός-σχωρέστην azzurra της ιταλίας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.