Astra Airlines

• Thread starter Thread starter tiger320
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το SXDIX σήμερα ξέμεινε στο Ηράκλειο μάλλον. Αναχώρησε ως ΟΑ510 στις 1715 αλλά δεν επέστρεψε. Βλαβούλα?

Μάλλον δεν βάζουν μπρός και οι 4 κινητήρες :mrgreen:

Στον πινακα του αεροδρομιου της Λαρνακας δειχνει πτηση της εταιρειας απο την Κωνσταντινουπολη.
1)Δεν γνωριζα οτι αν και ναυλωμενη πτηση μπορει να γινεται απευ8ειας απο την Πολη.....
2)Στο site του αεροδρομιου γραφουν INSANBUL :wall:

Η ένδειξη στην ιστοσελίδα του Αερολιμένα Λάρνακας διορθώθηκε. Παραδόξως, η πτήση δεν υπάρχει στον αντίστοιχο πίνακα του Atatürk, ούτε και στο Sabiha Gökçen. Αν συμβεί αυτή η προσγείωση, νομίζω πως θα είναι η πρώτη προσγείωση από Κωνσταντινούπολη σε αεροδρόμιο που ελέγχεται από την Κυπριακή Δημοκρατία από το καλοκαίρι του 1974.

Και πραγματι εγινε η πτηση αυτη,μιλησα μ'ενα φιλο μου απο το αεροδρομιο.Παντως η Astra δεν φευγει απο την Λαρνακα ,πολλες πτησεις κανει καθημερινα.... :D

H Astra πραγματοποιεί κάποια ναυλωμένα δρομολόγια (κάθε Τρίτη και Τετάρτη) από Λάρνακα για Κω, Σαντορίνη, Ρόδο και Σκιάθο. Εισητήρια είναι διαθέσιμα μόνο στα πρακτωρεία που ναυλώνουν αυτές τις πτήσεις ή μπορώ να βρω και αλλού??

Αληθεια, αληθευει οτι στο χτεσινο τσαρτερ με την αποστολη του ΠΑΟΚ και πανω απο τα Σκοπια, ο (σλοβακος) πιλοτος ειπε οτι γινεται υπερπτηση της "Μακεδονιας"???

Την πληροφορια την εχω απο κολλητο που πετουσε μαζι σαν φιλαθλος (καπου 30 ατομα) ......

Ξεφτυλα, αν οντως εγινε αυτο
Ξεφτυλα...

Μία ερωτησούλα: Υπάρχει λόγος που το SX-DIX πετάει ακόμη με τα χρώματα της Air Dolomiti; Η απλά βαριούντε να το βάψουν με τα χρώματα της ASTRA (θέλει και πολλή μπογιά πανάθεμά τους! :P ).

Κάπου διάβασα ότι αυτό θα γίνει μετά το καλοκαίρι

Κι εγω αυτο ακουσα...Αλλωστε απο τοτε που ηρθε δεν εχει προλαβει να κατσει και πολυ απ'οτι νομιζω....! :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.