Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς γιατί όποτε πας να κάνεις κράτηση για Ρωσία ή Κίεβο, δείχνει ότι όλες οι θέσεις είναι κλεισμένες? Είναι έτσι από την μέρα που τα ανακοινώσανε... Επίσης σύμφωνα με τον "χάρτη προορισμών" τα δρομολόγια αυτά, δεν είναι seasonal.. λέτε να τα κρατήσουν και χειμώνα?
 
Καλησπέρα σας. Μηπως ακούστηκε καθόλου αν ακυρώθηκαν δρομολόγια?
 
Ηθέλα να πω το παράπονο μου σχετικά με τα δρομολογία της Astra απο Χίο για Θεσσαλονίκη.Σχετικά πρόσφατα περάσαμε απο τα πρωινά δρομολόγια στα βραδυνά των 6 η 8 το απόγευμα(υπάρχει μόλις ένα πρωινό κάθε Σάββατο).Αναρωτιέμαι ποιό ειναι το σκεπτικό των υπεύθυνων της εταιριάς σχετικά με τους ταξιδιώτες της γραμμής :? Προφανώς πιστεύουν οτι οι περισσότεροι Χιώτες εχουν σπίτι στην Θεσσαλονίκη(για να μείνουν το βράδυ)η θα πάρουν το αεροπλάνο για να βγούν για ένα ποτάκι στα Λαδάδικα :evil: Αυτοί που θέλουν να μεταβούν στην Σαλονίκη για μία δουλειά στις εργάσιμες ώρες(8-14)θα πρέπει η να πάνε μέσω Αθήνας η απλα να βρούν ένα ξενοδοχείο να μείνουν το βράδυ :wall: Είναι και επιδοτούμενο το δρομολόγιο αν δεν κάνω λάθος που σημάινει οτι το πληρώνουμε και περιμένουμε να μάς εξυπηρετεί και όχι να μας αναγκάζει να ψάχνουμε για ξενοδοχεία η να βλέπουμε την ανατολή απο το Μακεδονία :!:
 
Σε πρόσφατο ταξίδι μου με την Astra στο νησί (μόλις την προηγούμενη εβδομάδα) έκανα τη σχετική ερωτηση και η απάντηση είναι λίγο πολύ γνωστή: Ο λόγος είναι οι αποσκευές και γενικά το βάρος γιατί λόγω του κοντού διαδρόμου το αεροπλάνο για να μεταφέρει όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους πρέπει να επικρατούν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες και εννοώ τη θερμοκρασία.
Γι αυτό λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εταιρίας προτίμησαν να εκτελέσουν τις πτήσεις τις συγκεκριμένες ώρες απο το να ταλαιπωρούν τους επιβάτες στη Θεσσαλονίκη με τις αποσκευές τους που έμειναν στη Χίο όπως συνέβαινε στο παρελθόν.
 
Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο αλλάζει όπως πρίν (μεσημεριανές ώρες) .
 
@Socrates σε αυτή την περίπτωση έχουν δίκιο και δυστυχώς απ ότι φαίνεται το αεροδρόμιο της Χίου δέν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε τις εσωτερικές πτήσεις :evil:

@ IATA/TASOS χτές έβλεπα τα δρομολόγια στο site τους και μέχρι τέλη Οκτώβρη είναι απογευματινά.Θα τα αλλάξουν όπως έγινε τον προηγούμενο καιρό?(ειδοποίηση με mail οτι η πτήση σας άλλαξε ώρα :rant: )
 
τα δρομολόγια δεν εχουν αλλάξει μετά τις 19/09 .... απλά αν δείς είναι ήδη μεσημεριάνα. Οπότε δεν υπάρχει θέμα να σε ειδοποιήσουν για κάτι.

Όσο για το e-mail, πάντα ειδοποιούν απο τηλέφωνο, μόνο αν δε βρούν κάποιον επιβάτη ειδοποιούν μέσω email.
 
Εσύ Τάσο λές για το Θεσσαλονίκη-Χίος που το έχουν βάλει 16.30 απο 19/9,το οποίο όμως μεταφράζεται αναχώρηση 18.10 απο Χίο και άφιξη περίπου 19.30 στο Μακεδονία= άχρηστο δρομολόγιο για όποιον θέλει να κάνει κάποιες δουλειές στην Θεσσαλονίκη(όπως σημειώνω και παραπάνω).

Τελοσπάντων,δέν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς απο την στιγμή που υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα του αεροδρομίου. :(
 
βασικά σε δρομολόγιο αγονης γραμμής δεν εχεις και πολλές επιλογές....
είτε είναι της Χίου είτε της Σάμου είτε εγώ δεν ξέρω τι.
Κάποιους βολευει καποιους όχι. Δε γίνετε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, Δυστυχώς!
 
Σεμνά η εταιρεία εδραιώθηκε στις πτήσεις Θεσσαλονίκη – Αγ. Πετρούπολη (της έβαλαν σφήνα και την Α3 σε αυτό το δρομολόγιο), Μόσχα, Ροστόφ επί Ντον.
Με την νέα υπουργική απόφαση επεκτείνεται και στις Θεσσαλονίκη – Κίεβο, Κισίνεφ, Ερεβάν.
Τώρα το Αθήνα – Κίεβο που της δώσανε δεν το κατάλαβα, όταν το κάνει η Sky Wings και δώσανε επιπλέον άδεια για 1 εβδομαδιαίο και την νΟΑ.
Τρεις ανταγωνιστές σε ένα δρομολόγιο. Θα σφαχτούν και στο τέλος δεν θα το κάνει κανείς παρά μόνον η Aerosvit.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top