Cross
V.I.P.-Class-Member
Το να υπονοείς ότι οι εταιρείες χαμηλού κόστους δεν είναι ασφαλείς είναι λάθος. Πχ. η Vueling είναι αδερφάκι σας και ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι είναι το ίδιο ασφαλής όσο η British Airways.
Μια χαρά και ασφαλής είναι και η Astra. Να θυμάστε επίσης ότι τα δυσάρεστα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Μια χαρά και ασφαλής είναι και η Astra. Να θυμάστε επίσης ότι τα δυσάρεστα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Και για να επιστρέψω εντός θέματος όσον αφορά την ερώτηση που έκανε κάποιος πιο πάνω περί ασφάλειας, γιατί εκεί απευθυνόταν η απάντηση μου, λέω και πάλι πως συγκεκριμένα για την Astra δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί ούτε έχω πετάξει ποτέ ούτε έχω ασχοληθεί με την εταιρία. Η ερώτηση ήταν αν οι αεροπορικές που είναι μέλη alliance είναι πιο ασφαλείς από αυτές που δεν είναι και εκεί επικεντρώθηκα. Και επειδή έχω δουλέψει και για charter εταιρία έχω δει και την άλλη όψη. Αν κάποιοι θιχτήκατε με το σχόλιο μου περί κάποιων εταιριών πρώτον αυτό αποτελεί δικιά μου άποψη που νομίζω μπορώ να έχω ( αν μου επιτρέπετε) και δεύτερον αν μου λέτε πως όλες οι χαμηλού κόστους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια τότε ενδεχομένως να μην έχετε ταξιδέψει με συγκεκριμένες (όχι δε θα τις αναφέρω σε λάθος topic ). Και εν πάση περιπτώσει επειδή δε θα κάτσω να διαφωνήσω με αποσπασματικά σχόλια, οκ σε ότι πείτε για να κλείσει και το of topic