Astra Airlines

• Thread starter Thread starter tiger320
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καθημερινη συνδεση Μυτιληνης,Χιου και Σαμου θα επιδιωξει η Αstra στο επομενο χρονικο διαστημα :great:

Τους έχουν πει πως οι εν λόγω γραμμές είναι άγονες;

φαντάζομαι την εφημεριδα θα εννοείς γιατί είμαι σίγουρος εκεί στην ASTRA ξέρουν ότι είναι άγονη γραμμή. :wink:

Θέλω να πιστεύω πως στην εταιρεία ξέρουν, οπότε στην εφημερίδα αναφέρομαι και πολύ περισσότερο στην πηγή τους (γιατί δε νομίζω πως το σκέφτηκαν μόνοι τους) :roll:

αν κρινουμε απο την κάθε εφημερίδα στις μέρες μας...οκ τότε. Δε νομίζω όλες οι εφημερίδες να έχουν τισ πηγές τους. Ειδικά οι περιφερειακές.
Σκέψου έρχονται και εκλογές...οι εντυπώσεις πρέπει να γίνουν.

Για τη χειμερινή περίοδο η Άστρα θα πετάει το SKG-BCN με συχνότητα 1,4...Ωράρια SKG-BCN 830-1055/BCN-SKG 1155-1610..Οι τιμές εξαιρετικά "προσιτές"..από 325 ευρώ!! :shock: :shock: ..Ή πρεπει να φέρουν τη VY ή πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο α/φος με περισσότερες προσφερόμενες θέσεις..Αν ξεκινάει από 325 που φτάνει!!?

Λογικα δε θα εχει μεγαλη αποκλιση απο αυτη τη τιμη..Απλα δε θα εχει καμια δεκαρια διαφορετικες τιμες, αλλα 3-4.
Για καποιον απο SKG ειναι λιγο καλυτερα απο το να παρει ενα SKG-ATH και μετα σε αλλο εισιτηριο ATH-BCN..Και δε περιμενεις και καθολου!

Όπως το δρομολόγιο προς Κίεβο γίνεται σε συνεργασία με το Mouzenidis Travel, έτσι και η Βαρκελώνη γίνεται με το γραφείο Kavalieros Viajes. Που σημαίνει ότι έχουν κλείσει μερικές θέσεις αυτοί, και όσες περισσεύουν τις πωλούν οι της Astra, με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει και τρελή ανάγκη για να κατεβάσουν τις τιμές.
Στον μεγάλο πελάτη κάνεις καλή τιμή, στον περιστασιακό πελάτη βάζεις τιμή πόρτας.

Μετά το 2012 η συνδεση των νησιών του Βορείου Αιγαίου απο την Astra.

Ίσως και να ενδιαφέρει
Έκτακτη πτήση Θεσ/νίκη - Χίος στις 23 Δεκεμβρίου !
Η πτήση ΑΖΙ204 από Θεσσαλονίκη για Χίο θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 με εκτιμώμενη ώρα άφιξης 18:00
Η πτήση ΑΖΙ205 από Χίο για Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 18:40 με εκτιμώμενη ώρα άφιξης 19:40
Απ' το site της Astra

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.