ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εδώ σε μια μακρινή λήψη από κινητό, μέσα από το παράθυρο της Pegasus. Λογικά ο σκοπός της επισκέψεως ήταν αυτός.

US Airways 762 @ LGAV 30/8 20:00

Καλησπέρα! Επιστρέφοντας εχθές (30/8) το απόγευμα (~19:30-20:00) στο Βενιζέλος παρατήρησα ένα 767-200 της US Airways σταθμευμένο νότια του δορυφορικού αεροσταθμού. Γνωρίζει κανένας τι έκανε εκεί; Είχα την εντύπωση ότι αυτά έμεναν μόνο το πρωί/μεσημέρι λίγες ώρες στην Αθήνα και μετά έφευγαν για PHL

Ευχαριστώ!

EDIT: μήπως είναι αυτό; (από το RDR info, απογειώθηκε περί τις 11:15 σήμερα)

Code:
Registration	N251AY  	Airline	US Airways
Update(LT)	11:37:37 	Altitude 	11025 Ft
Course	266 Deg 	VertRate	1344 Ft/min
SQUAWK code 5503 	GndSpeed	319 Kt
Manufacturer 	Boeing  	Model	B767-2B7 (ER)
FlightNo	AWE759  	Callsign 	AWE759
Route	Athens International Eleftherios Venizelos, Greece-Orlando, International/McCoy AFB, United States of America

Isn't the 759 the one to PHL :s ?

ΥΓ: mods feel free to move pls :-)

Η Air France φέρνει σε λίγα λεπτά 777(!) στον Ελ Βελ... Στον ύπνο μας έπιασαν μου φαίνεται!

Από το Playback του FlightRadar24 φαίνεται πως αργότερα (γύρω στις 6 π.μ.) συνέχισε για Βηρυτό. Η άποψη μου είναι ότι το έκανε για να μην διανυκτερεύσει στη Βηρυτό, για προφανείς λόγους (ενδεχόμενη εισβολή ΗΠΑ στη Συρία).. Αν δεν ισχύει αυτό έχουμε αναγκαστική προσγείωση.

Αν επρόκειτο να επιτεθούν στη Συρία οι Αμερικανοί θα είχε εκδοθεί ΝΟΤΑΜ για την περιοχή εκείνη.Απλώς φοβούνταν τρομοκρατική επίθεση μιας και η Γαλλία υποστηρίζει τα Αμερικανικά σχέδια για επίθεση στη Συρία.Δεν ξέρω αν είχε κάποιο περιστατικό για αναγκαστική προσγείωση,20 λεπτά πριν είχα κλείσει τον Η/Υ που μεταξύ άλλων άκουγα και το Live ATC.
Νωρίς το απόγευμα άκουσα για ασθενοφόρο που θα περίμενε την πτήση ΟΑ757 που ερχόταν από τη Σάμο.

Εδω και 4 μέρες και για άλλες τόσες ακόμα, η AF562 θα κάνει αλλαγή πληρώματος και catering στο LGAV για να ελαχιστοποιησει το ground time στην Βυρηττο. Ξεκίνησε με Α343 και χτες ήταν η πρώτη φορα με 772.

Έχει ξαναγίνει με την ΒΑ, 744, για Καϊρο.

Μάλιστα ενδιαφέρον, thank you 747!

15/9 η ΕΚ105/106 με Α380

Κοντεύει πλέον να γίνει συνήθεια το 380 για το Βενιζέλος.

:banana: :banana: :banana: :banana: