Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ sergey, σε εκλιπαρούμε να μας δείξεις αυτή τη φωτογραφία. Φαντάζομαι ότι θα αποτελεί ιστορικό τεκμήριο της σύγχρονης ελληνικής αεροπορικής σκηνής.

δικός σου

Καλά ρε παιδια, μην βαράτε όλοι μαζί :( . Μπορεί να έφυγε έτσι και να το έφτιαξαν στην Αθήνα. Το σκέλος που το έφτιαξαν και έφυγε άλλωστε, τόνισα ότι δεν το παρακολούθησα διότι είχα φύγει από το αεροδρόμιο. Μπορεί να έφυγε έτσι. Δεν ξέρω. :with:

Απο έγκυρες πηγές μου ξέρω οτι Ινδοπακιστανοί ήταν 17 κ οχι 18... Επίσης υπήρχε ενας 1 κάτοικος Νεπάλ...

την σχετικη φωτο μπορεις να την αγοράσεις. Υπαρχει και video το οποιο το αγόρασε μεγαλο ελληνικο τηλεοπτικό καναλι.

Αγαπητέ sergey, λυπάμαι αλλά μόλις έδωσα τα λεφτά μου στον μαραθώνιο για την Αϊτή. Πρέπει να έχει όμορφα σημεία σπότινγκ το αεροδρόμιο εκεί. Δεν φαντάζομαι να έχεις βγάλει τη σχετική φωτογραφία και το βίντεο από μέσα χωρίς τη σχετική άδεια της ΥΠΑ που επιτρέπει τέτοιες καταγραφές; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να μην σε χρεώσουν με δικηγόρους, χρήματα επιστροφής το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι (για το βίντεο), η ΥΠΑ και η εν λόγω αεροπορική εταιρεία. Κρίμα που δεν την μοιράζεσαι μαζί μας ελεύθερα. Δεν πειράζει.

δική σου η φωτο

Πετάει η Αστρα για την Αthens αυτές τις μέρες? Γιατί βλέπω στα δρομολόγια ένα ARJ . Επίσης εκτώς από το DH3 πετάει κάποιο άλλο νοικιάρικο?

Το βουλγάρικο AT4 συνεχίζει να πετάει με την ZF απ' ότι μαθαίνω, παράλληλα με το DH3.