Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είσαι ο πρώτος που συμφωνώ μαζί του απο το πρωί! Όλοι μου λένε οτι είναι απογοητευμένοι στην Κοζάνη και στην Καστοριά γιατί έχουμε ελικοφόρα! Εντάξει και εγώ ήθελα να πηγαινοέρχομαι με τζετ αλλά κοιτώ πλέον τι με βολεύει! Μιλάμε για καθημερινή αεροπορική σύνδεση με Αθήνα με φθηνότερο ναύλο κατά 70€! Το Dash μας πείραξε; Και πριν με την Ολυμπιακή με Dash και ATR μετακινούμασταν και μάλιστα ξυπνούσαμε και απο τα άγρια χαράματα γιατί το δρομολόγιο ήταν (όπως και τώρα) για ξενύχτηδες! Συμφωνώ λοιπόν! Λίγη υπομονή! :great:

οκ δε διαφωνώ για την ευκολία των πτήσεων. Διαφωνώ στον επαγγελματισμό τους. Και δε θα είναι 70 ευρώ φθηνότερη Σωκράτη...έτυχε λόγω προωθητικού ναύλου. Σε κανονικές συνθήκες θα κοστίζει περίπου 140 ευρώ. Διαφώνω επίσης και στις ώρες πτήσεις,για τον πολύ απλό λόγο. Ένας εργαζόμενος που έχει μια δουλειά στην Αθήνα θα πρέπει να πετάξει απο την προηγούμενη και να γυρίσει την επόμενη αν κάνει όλο το ταξίδι αεροπορικώς .Αυτο σημαίνει 2-3 μέρες άδεια,πράγμα όχι εύκολο πάντα. Επίσης το δρομολόγιο θα χάσει τους επιβάτες του Σαββατοκύριακου, καθώς την Παρασκευή θα φεύγει σε εργάσιμη ώρα για τις υπηρεσίες (11.30) και δε θα μπορεί να επιστρέψει κάποιος την Κυριακή. Μη μου πεις οτι θα βολεύει τους Κοζανίτες το δρομολόγιο της Καστοριας,γιατί κάποιος θα πρέπει να τους παραλάβει απο εκει. Τα δρομολόγια της Καστοριάς έχουν καλύτερο timetable. Εμένα βεβαια θα με βολεύουν όντας Καστοριανός....
Αρκετα ξενύχτησα σήμερα, αύριο είναι η πτήση μου...

Τι εγινε ρε παιδια και σήμερα ακύρωσε η ΟΑ την πτήση της για ΚΟΖΑΝΙ ?????
Ειδαν οτι η ΖF κράτησε την υπόσχεση της και :wall: :wall: :wall:
Οντως συμφωνο και εγώ οτι το ωράριο δεν ειναι σωστό αλλα ειναι και οι ομίχλες στη μεση.
Θα προτιμούσα να πάω στο προορισμό μου κυριλάτα, χωρίς να σηκώνομαι από τα αγρια χαράματα να πάω στο αεροδρόμιο και η πτήση ν' ακυρώνετε λόγο ομίχλης.
Δεν ξέρω γιατι μερικοι έχουν κόλημα να πεταξουν με τα ΕΜΒ ??.
Μια χαρα ειναι και το Dash8 και το js41. Δεν θα με χαλαγε εαν ακουγα οτι η ZF θα πέταγε και με Zeppelin.

Να υποθέσω πως και στη Χίο (που ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 28/5) θα πάει με το J41?

Τι εγινε ρε παιδια και σήμερα ακύρωσε η ΟΑ την πτήση της για ΚΟΖΑΝΙ ?????

Δεν εχει καμια σχεση η ZF με την ακυρωση.Ηταν απο τεχνικα.Και μιας και δεν υπαρχει αλλο αεροπλανο να γινει rotation ακυρωθηκε η πτηση.
Μην λεμε και οτι θελουμε.

Δεν ξέρω γιατι μερικοι έχουν κόλημα να πεταξουν με τα ΕΜΒ ??.

Γιατι το σλογκαν στο οποιο βασιστηκε ηταν "Θα νοιωθετε οτι πετατε με το προσωπικο σας τζετ".Θα ηταν μεγαλη απογοητευση να πληρωσεις αυτο και να παρεις ενα Dash.

Η μεγάλη σχολή της Ολυμπιακής ζει μέσα από την ZF :great:

Θα ήθελα να μάθω πόσους επιβάτες θα έχει η πτήση... Γιατί για να βάζει τέτοιο αεροπλάνο θα πρέπει να έχει αρκετό κόσμο...

Βασικά τείνω να πιστέψω πως το πρόβλημα είναι της Astra. Διότι σύμφωνα με το σημερινό πλάνο η Χίος έπρεπε να εκτελεστεί με το avro της astra, το οποίο έπειτα θα εκτελούσε και μια SKG. Παρόλα αυτά, το 2ο 146 της astra φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο (και με δεδομένο πως το SXDIZ πετάει full για ΟΑ) η astra έπρεπε να δώσει μια κάποια λύση(?) στη ZF.

jerry++
Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει...
(Και άκουγα εγώ AZI και AZI και AZI και ειχα δει το DIZ να πεταει για ΟΑ και λεω τώρα το τσάκωσα το DIX, αλλά.. :( )