Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και εγώ για την Κοζάνη μιλάω. Η εταιρεία αναφερει πως οι πτήσεις για Κοζάνη θα πραγματοποιούνται με το Dash αλλά κάποιος ανέφερε πως έχει κάποιο πρόβλημα. Να δούμε λοιπόν η έναρξη των δρομολογίων προς Κοζάνη με τι θα γίνει!!

Δεν εχει προβλημα τεχνικο το αεροσκαφος και μενει στο εδαφος! Γραφειοκρατικο ειναι το θεμα! Θα ξεκολησει αλλα να δουμε ποτε! Μεχρι τοτε η Κοζάνη θα είναι σαν την....Κρήτη!

το dash εκανε 19 του μηνα το δρομολογιο για Καβαλα...και διαφημισαμε την εταιρεια για τα Embraer...

Κατάλαβαν αργά ότι καλύτερα με τα ελικοφόρα τα οποία ως προς το κόστος είναι κατα πολύ πιο φτηνά από τα jet.
Aπό ότι φαίνεται το dash θα πάρει τη θέση του τέταρτου embraer.
οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε στη Ζάκυνθο,την Κεφαλονιά .αντε και στη Ρόδο να κάνει τη μια από τις 2.
Μεγάλος ερασιτεχνισμός. Μια εταιρία πριν ακόμα λειτουργήσει μελετάει προσεχτικά τον τύπο που θα παραλάβει.
Η πολυτυπία και μάλιστα σε μια τόσο μικρή εταιρία δε νομίζω ότι κάνει καλό μετά μάλιστα από τόσες διαφημίσεις όπου υποσχότανε να μας πετάει σαν na έχουμε το πρoσωπικό μας τζετ...

Στις 11:13 το πρωί προσγειωθηκε στον Φίλιππο το Jetstream 41 της Sky Express. Αυτό έγινε γιατί το αεροδρόμιο της Κοζάνης στην πυρασφάλεια είναι κατηγορίας 4 και η εταιρεία που νοίκιασε το Dash στην Athens, έχει θέσει όρο στο συμβόλαιο να προσγειώνεται σε αεροδρόμια κατηγορίας 5 και πάνω. Γι αυτό και έγινε η αιφνιδιαστική αλλάγη χθες. Τις πρώτες μέρες λοιπόν (καμιά δεκαριά) θα πετάει για Κοζάνη το Jetsrtream. Μετά το Dashaki! Όσον αφορά στην Καστοριά κατά 99% την Παρασκευή στις 29 Μαϊου στα εγκαίνια θα προσγειωθεί Embraer. Πάντως όπως και να χει, καθημερινή πτήση για Αθήνα είναι ανάσα για την Κοζάνη. Σήμερα το αεροπλάνο έφυγε πίσω με 10 επιβάτες. Και αύριο έχει περισσότερους μου είπαν. Φωτό απο την άφιξη αργότερα γιατί πνίγομαι στη δουλειά αλλά τα "αεροπορικά" έχουν προτεραιότητα! :mrgreen: :mrgreen: Καλές πτήσεις!!!

αν και ειναι νωρίς να πώ κακό λόγο, δεν ξεκινάνε καλα. Εάν ήξερα οτι θα πετουσα με 19 θέσεων αεροσκάφος και νοικιασμένο απο άλλη εταιρία δε θα έκλεινα εισητήριο αύριο για Κοζάνη-Αθήνα. Δείχνει οτι ο προγραμματισμός τους ήταν πρόχειρος, όπως και με τις νυχτερινές πτήσεις της Καστοριας. Μπορεί να έχουν προβλήματα τα αεροδρόμια μας εδώ, αλλα αν ήταν είχαν δουλέψει σωστά, θα φρόντιζαν να τους είναι γνωστά πριν προγραμματίσουν τις πτήσεις. Δεν έχω καλή γνώση των αεροσκαφων, ξέρω οτι τα ελικοφόρα θεωρούνται ασφαλέστερα....αλλα προτιμώ ενα μεγαλύτερο αεροσκάφος!

Εγώ θα έλεγα να μην ανυσηχείς καθόλου και να μας γράψεις ένα trip report για να δούμε αν όλα αυτά που λέει η Athens ισχύουν και στα ενοικιαζόμενα αεροσκάφη της. Καλή πτήση αύριο! Πιθανότατα να με δεις αριστερά του 32 μέσα σε ένα χωράφι να σποτάρω το Jetstream :great:

Πλήρης απογοήτευση. Η φάση είναι ότι και εγώ έβγαλα εισιτήριο Καστοριά - Αθήνα για τις 29 Μάη μόνο και μόνο για το Εμπραερ, με βλέπω όμως και μένα με το Jetstream ή στην καλύτερη περίπτωση με το Dash. Εγραψαν οι εφημερίδες ότι το Σάββατο στις 23-05-2009 στον Ναυτικό Ομιλο έχουν σύναξη οι της Athens (σαν εγκαίνια) για την νέα γραμμή της Καστοριάς. Ιδωμεν....

Τα εκαναν θαλασσα με λιγα λογια....κινησεις χωρις να εχουν σχεδιαστει απο πριν και αρχιζει να πελαγωνει η εταιρια...

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί τέτοια απογοήτευση; Ήταν καλύτερα στο παρελθόν, α) όταν υπήρχε μονοπώλιο, β)για να πας Καστοριά έπρεπε τις περισσότερες φορές να κατέβεις Κοζάνη γ) είχες την τιμολογιακή πολιτική ΟΑ και τα τερτίπια της; Λίγη υπομονή...