Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχει και τα JS41 της SEH για τις πτησεις προς Κοζανη κλπ. σε περιστασιακη μισθωση (αν δεν με απαταει η μνημη μου). :wink:

Η περίοδος μίσθωσης του Dash Q300 έληξε στα τέλη Σεπτέμβρη και δεν κατέστη δυνατό να ανανεωθεί από την ZF.

Σήμερα 08/10/09 ZF 607 RHO-ATH 19:35 οperate by ASTRA AIRLINES

ToSofoPaidi":32h39761 said:
[...] δεν κατέστη δυνατό να ανανεωθεί από την ZF.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης σε παρακαλω; Γιατι ετσι οπως το γραφεις μπορει να βγουνε πολλα συμπερασματα. Οπως οτι η εταιρεια δεν ειχε την οικονομικη δυνατοτητα να ανανεωσει το συμβολαιο, οτι η Maltavia χρειαζοταν επειγοντως το αεροσκαφος, ή ακομη οτι για διαφορους λογους η εταιρεια δεν ηθελε να το μισθωσει και παλι.

Το ταμείο πάει καλά, ωστόσο όταν ο ιδιοκτήτης έχει πιο συμφέρουσες οικονομικά λύσεις για να αξιοποιήσει το αεροσκάφος του, τότε ή θα ζητήσει περισσότερα χρήματα, ή θα βρει άλλες ωραίες δικαιολογίες για να μην το ξαναδώσει. Το σίγουρο είναι πως η ανάγκη για αντικατάσταση του αξιόπιστου Dash εξακολουθεί!

Για το επόμενο διάστημα η Athens θα λαμβάνει βουλγαρική βοήθεια! Απ' ότι έμαθα, ήδη πετάει για λογαριασμό της το LZ-ATS (ATR 42-300) της Hemus Air και θα το κάνει για τον επόμενο ένα μήνα περίπου. Εδώ σε παλαιότερη επίσκεψη του στο LGAV, για λογαριασμό της Viaggio Air. Έχω πάντως την εντύπωση πως στα μέρη μας ήρθε με κατάλευκη εμφάνιση. Οι περί την πίστα ας μας διαφωτίσουν! :great:

ToSofoPaidi":znx0uids said:
Για το επόμενο διάστημα η Athens θα λαμβάνει βουλγαρική βοήθεια! Απ' ότι έμαθα, ήδη πετάει για λογαριασμό της το LZ-ATS (ATR 42-300) της Hemus Air και θα το κάνει για τον επόμενο ένα μήνα περίπου. Εδώ σε παλαιότερη επίσκεψη του στο LGAV, για λογαριασμό της Viaggio Air. Έχω πάντως την εντύπωση πως στα μέρη μας ήρθε με κατάλευκη εμφάνιση. Οι περί την πίστα ας μας διαφωτίσουν! :great:

καλημερα σωστα
ερχεται ετσι

gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18061

:D :D :D

Το οποίο αρχίζει από αύριο αν δεν κάνω λάθος και ένας βασικός προορισμός του ΑΤ4 θα είναι Χίος την οποία θα επισκέπτεται καθημερινά.

Έχει αρχίσει από τις 3/11 το ATR.

Μαλιστα γνωστος μου ταξιδεψε με την πρωινη πτηση απο Χανια για Αθηνα στις 6/11..