payneful_tales
First-Class-Member
Αγαπητοί φίλοι, το σκέλος των απαντήσεών του για τις ΟΑ δείχνει καθαρά τους λόγους για τους οποίοιυς μπήκε στην διαδικασία του διαγωνισμού. Να χτίσει πάνω σε κάτι έτοιμο που πεθαίνει αντί να αρχίσει από το τίποτα, ή το σχεδόν τίποτα. Η συναισθηματικά θετική του φόρτιση για τις ΟΑ φάνηκε καθαρά πιστεύω(όχι δεν πρέπει να έκλαψε, είμαι σίγουρος). Δεν το έκρυψε και το έκανε με.. επαγγελματικό τρόπο. Κοζάνη δεν διάβασα για να είμαι ειλικρινής. Καλή κίνηση εκ μέρους του να μην το αναφέρει. Με δεδομένο ότι η εν λόγω πόλη αποτελεί επίκεντρο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, πιθανολογώ ότι θα εξυπηρετεί και δυνητικά "περιστασιακές" ανάγκες. Το μοντέλο "μπίζνες επιβάτης" έχει μεν ελληνικό κοινό (με ιδιαίτερες/ διαφορετικές ανάγκες και ταυτότητα όμως), αλλά εγώ θα επανέλθω στο ερώτημα εάν έχει προηγηθεί έρευνα αγοράς. Μία ερώτηση βασική που θα ήθελα πολύ να την δω εντός της συνέντευξης και βασικά να απαντάται. Καθαρό επαγγελματικό μυαλό διέγνωσα που βαδίζει σε έργο χωρίς να δίνει στον οικονομικό τομέα το ειδικό βάρος που θα έδινε μία εταιρεία που.. ξεπλένει. Και επειδή έθεσε ο ίδιος το στοίχημά του, ας αρκεστούμε στα σοφά λόγια του:
«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός φόβος των περισσοτέρων είναι η αποτυχία, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτή, τότε
μπορείς και να την αντιμετωπίσεις ανώδυνα.»
δικός σας
«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός φόβος των περισσοτέρων είναι η αποτυχία, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτή, τότε
μπορείς και να την αντιμετωπίσεις ανώδυνα.»
δικός σας