Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
μα πειτε μου,υπαρχει εστω κι ενας σε αυτο το φορουμ που να πιστευει οτι η εταιρια θα ξεκινησει στις 15/1 οταν ακομη δεν εχει ανεβασει site και συστημα κρατησεων ??

E το πολυ πολυ να δουμε να φερεται και αυτη σαν τις υπολοιπες ελληνικες τσαρτερ εταιρειες... πτησεις απο εδω και απο εκει... ελληνικα μεγαλεια :thx: :thx: :thx:

oταν ανοιξε η αιγαιου το 1999 ειχε στο site της συστιμα κρατησεων???? για θυμησου!!! σιγα,σιγα ολα θα γινουν θελει χρονο αλλωστε μην ξεχνατε πως ζουμε στο ELLADA!!!!

συγνωμη αλλα το 99 το internet δεν ηταν τοσο διαδεδομενο οπως και το να κλινει κανεις το εισιτηριο του μεσω inernet κλπ.οι εποχες εχουν αλλαξει και πλεον δε νομιζω οτι υπαρχει στον ευρωπαικο χωρο εταιρια που κανει τακτικες πτησεις και δεν εχει συστημα κρατησεων στο site της.

helsingforg":mlpbo1ua said:
E το πολυ πολυ να δουμε να φερεται και αυτη σαν τις υπολοιπες ελληνικες τσαρτερ εταιρειες

εχει καταλαβει κανεις οτι θα κανει charter ?εγω νομιζα οτι τακτικες θα κανει.

Απο τις τελευταιες πληροφοριες που εχω ολα θα πανε κατα το προγραμα που εχουν ανακοινωσει. Τωρα,αν εχει αλαξει κατι θα το μαθω και θα το παραθεσω στο μπλοκ. Παντως το σιγουρο ειναι πως δεν θα ειναι τσαρτερ αν κανουν τα μισα απο οσα λενε η Ο.Α και αιγαιου θα βρουν εναν απεχτο ανταγωνιστη. :great:

Αγαπητέ corfu75, μήπως γνωρίζεις εάν γνωρίζουν και οι πράκτορες (όχι του έθνους αλλά οι ταξιδιωτικοί) πότε θα μπορούν να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τη δυνατότητα να κλεισουν μία πτήση με τα Α10...εε...με τα ΕΜΒ145 της Athens ήθελα να πω. Εκτός κι αν έχει ήδη γίνει και δείχνω μοιρολάτρης. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη σε τέτοιο ενδεχόμενο.

δικός σου

Κατααρχην, δεν ειμαι ουτε πρακτορας του εθνους ουτε και ταξιδιωτικος πρακτορας. Απλως τυχαινει και γνωρισα καποιους εκ των εσω τις εταιριας και μιλησαμε για τα σχεδια τους,μου ειπαν πολλα για το τι ετοιμαζουν.Τωρα για τους πρακτορες και τι εχουν κανονισει ειλικρινα δεν ξερω. Υ.Γ .Μην εκπλαγoυμε αν δουμε στην athens στα επομενα δυο χρονια να λανσαρει την EMBAER FAMILY.

Αντε να πιστέψουμε ότι ξεκινάει στις 15/01. Αυτό δεν είναι αποτυχία αφού θα πετάνε με άδεια αεροπλάνα? Όταν ετοιμάζεις ένα business plan λαμβάνεις υπόψη σου ακόμα και την Ελληνική γραφειοκρατία αν δεν θέλεις να αυξήσεις τις ζημιές της πρώτης χρήσης!

corfu75 μοιρασου αν θελεις μαζι μας οσα εμαθες

Αγαπητε corfu75 θελουμε και μεις να μοιραστεις μαζι μας οσα εμαθες απο τους ανθρωπους τη εταιριας! Γνωριζεις τυχον μεγεθη στολου και χρονοδιαγραμματα; Επισης με ποιον τροπο θα αποκτησει η ΟΑ και η Α3 εναν αξιο ανταγωνιστη;;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.