Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Είδα σημερα μια διαφημιση της εταιριας σε ενα περιοδικό και μου έκανε εντυπωση το πόσο πάνε να πουλήσουν την "πολυτέλεια", φινέτσα, glamour κλπ.. Η διαφημιση ειναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

"A queen takes off" - "Μια βασίλισσα στους αιθέρες"

"By including Rolls Royce engines in her fleet, Athens Airways takes the flying experience one step beyond by combining service, high aesthetics and security"...
"With four ultra modern jet aircrafts holding 49 seats each, Athens Airways offers you the sensation of flying in your own private plane. This new airline company uses the same thing for her fleet that you would choose for yourself: Only the best! With Rolls Royce engines, and low levels of noise and pollution, the company guarantees top service and security"....

Μην το μεταφραζω και στα ελληνικά.. το ίδιο ακριβώς..

Αν διάλεγαν ένα αεροπλάνο που ειχε GE π.χ. και όχι Rolls Royce, θα άλλαζε τιποτα..???????? Πόσο ...... μπορεί να είναι; :wall:
Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ ηλίθα διαφήμιση.. Τώρα μια κυρία από κάποιο χ προάστιο μπορεί να το δει και να ψαρώσει και να λέει μετα στις φίλες τις ότι πέταξε με το σχεδον προσωπικό της jet που έχει μηχανές Rolls Royce...

Business Class with 79cm seat pitch? ridiculous. Aegean has 81cm seat pitch in Economy and Olympic in some cases up to 86cm in Economy!

Δε βρίσκω κάτι το κατακριτέο στην έμφαση των κινητήρων..Το ότι η Rolls-Royce κατεσκευάζει κινητήρες jet το ξέρουν απειροελάχιστοι,τι κι αν η εταιρία κάνει τζίρους από αυτούς και όχι απο τις λιμουζίνες.. (εδώ,φίλος μου 23 χρονών νομίζει οτι Airbus αποκαλούν τα wide-body γενικά..).
Η άγνοια των πελατών φταίει για τα ό,τι να 'ναι συμπεράσματα που βγάζουν..Με την ίδια ευκολία που μπορεί να ζημιώσει το image της εταιρίας η χρήση τόσο μικρών αεροσκαφών με αντιδράσεις του τύπου "Άπαπα,σιγά μην ταξιδέψω εγώ με αυτό το πράμα,να μας πάρει κανένας άνεμος.."κλπ κλπ,το ίδιο εύκολα της δίνει συν το όνομα Rolls-Royce(λες και άμα ήταν Husqvarna,που λέει ο λόγος, θα 'χε διαφορά..)
Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει και πλασάρει έτσι τις υπηρεσίες της..Και νομίζω το κάνει πολύ έξυπνα,γιατί δε λέει "προσφέρουμε πολυτέλεια χάρη στους κινητήρες" αλλά λέει λέει λέει,πετάει και δυο-τρεις φορές και τον κράχτη και η συνειρμική σύνδεση έγινε..

Όπως εύστοχα έχει αναφέρει ο aakunz στο topic της ΤΗΥ,κάθε διαφήμιση απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό..Αδαείς (και ψωνάρες) είμαστε,αυτά μας λένε..

Γνωρίζει κάποιος πως πάει η εταιρεία στα πρώτα της βήματα; Έχει καλές πληρώτητες κλπ;

Ταξιδεψα χθες με την Athens Airways. Ηταν μια καλη εμπειρια, αν και το προιον που προσφερουν ειναι κατι σαν economy plus, οπωσδηποτε οχι business. Νομίζω οτι αν συνεχισουν την προσφορα τουλαχιστον για εναν αριθμο καθισματων, θα τις ξαναπροτιμησω, ειδαλλως απλα θα επιλεξω την εταιρια με το φθηνοτερο ναυλο. Η πληροτητα χθεσ ηταν 40% περιπου, δηλαδη γυρω στους 20 επιβάτες. Παντως αρκετοι στην Αλεξανδρουπολη επισκέπτονταν τα γραφεια της εταιριας για να πληροφορηθουν.

Koιταζωντας τις φωτογραφιες που ανεβασε ο φιλος vasilisATH απο την πτηση του απο AXD-ATH παρατηρησα κατι.Παρατηρωντας τη φωτο με το embaer διεκρινα στο πισω μερος ,το καροτσι των αποσκευων,οπως και ο υπαλληλος που φορτωνει δεν μου εκανε για καροτσι της O.A για swwisspot το βλεπω οπως καθαρα φαινεται και στην εσωτερικη φωτο με τα σνακ το boarding-pass! Aνοιξε σταθμο εκει η swwisport?Επισης.απο τις πληροφοριες που εχω,το self-handling της ΖF θα ειναι ετοιμο το καλοκαιρι.To λεω αυτο γιατι απο οσο γνωριζω, το Δημοκριτος δεν εχει ακομα απελευθερωθει στον τομεα του handling.Ξερει κανεις κατι για αυτο?

Επειδή ίσως δεν θα τις δουν όλοι, λινκάρω και εδώ τις φωτογραφίες του VasilisATH τον οποίο και ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! :thx:

[album]15909[/album]
[album]15908[/album]
[album]15907[/album]
[album]15906[/album]

και εγω ψαχνς να βρω απο που καταλαβες οτι ειναι καροτσι swissport και υπαλληλος μαζι .

τα ρούχα δε φαινονται , και στο καροτσι επίσης δε φαινονται οι πινακίδες swissport .

Εσυ βεβαια , βαση λογικης το καταλαβές , αλλα μπορει στην Αλεξανδρουπολη να έχουν άλλα καροτσια η οα .

Οσο για το boarding pass μπορει να εγινε το check in απο την swissport και το δρομολογιο AXD-ATH .

και απο ότι γνωρίζς η AXD ΔΕΝ απελευθερωθηκε ακόμα ...

στο ενημερωτικο φυλλαδιο της athens λεει οτι οι προοριμοι της χιου της κοζανης και της καστοριας εξεταζονται τεχνικα.τι να εννοει ? :?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.