Δε βρίσκω κάτι το κατακριτέο στην έμφαση των κινητήρων..Το ότι η Rolls-Royce κατεσκευάζει κινητήρες jet το ξέρουν απειροελάχιστοι,τι κι αν η εταιρία κάνει τζίρους από αυτούς και όχι απο τις λιμουζίνες.. (εδώ,φίλος μου 23 χρονών νομίζει οτι Airbus αποκαλούν τα wide-body γενικά..).
Η άγνοια των πελατών φταίει για τα ό,τι να 'ναι συμπεράσματα που βγάζουν..Με την ίδια ευκολία που μπορεί να ζημιώσει το image της εταιρίας η χρήση τόσο μικρών αεροσκαφών με αντιδράσεις του τύπου "Άπαπα,σιγά μην ταξιδέψω εγώ με αυτό το πράμα,να μας πάρει κανένας άνεμος.."κλπ κλπ,το ίδιο εύκολα της δίνει συν το όνομα Rolls-Royce(λες και άμα ήταν Husqvarna,που λέει ο λόγος, θα 'χε διαφορά..)
Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει και πλασάρει έτσι τις υπηρεσίες της..Και νομίζω το κάνει πολύ έξυπνα,γιατί δε λέει "προσφέρουμε πολυτέλεια χάρη στους κινητήρες" αλλά λέει λέει λέει,πετάει και δυο-τρεις φορές και τον κράχτη και η συνειρμική σύνδεση έγινε..
Όπως εύστοχα έχει αναφέρει ο aakunz στο topic της ΤΗΥ,κάθε διαφήμιση απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό..Αδαείς (και ψωνάρες) είμαστε,αυτά μας λένε..