Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
manaras":3n8cv813 said:
γινεται 4 αεροσκαφη να βγαλουν τετοιο προγραμμα? :roll:
Όχι, γιατί πρέπει ένα αεροσκάφος να είναι σε χαλαρό πρόγραμμα - σχεδόν stand-by σε περίπτωση που κάποιο άλλο παρουσιάσει βλάβη, ενώ περιοδικά κάποιο αεροσκάφος θα βγαίνει εκτός για επιθεώρηση - συντήρηση. Φυσικά αφού θα αγοράσουν την Πάνθεον, το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως.

Tι ERJ και αηδιες.... η εταιρεια θα πεταει με Α-10 Thunderbolt! Και μην αρχισετε να μου λετε αλλα, η σελιδα τους αλλα μου λεει... Δειτε την φωτο!
http://www.athensairways.com/

Και με ενθαρρυντικά μηνύματα για το livery...

Ύστερα από μέρες μη ενημέρωσης, διαβάζω για τους "μνηστήρες" της Πάνθεον και βλέπω φυσικά την Athens Airways!!!
Εμένα μου μύριζε από την αρχή η όλη ιστορία ως μία πλατφόρμα εξαγοράς της Πάνθεον και η έκτη αίσθησή μου επαληθεύτηκε!!!
Και αυτό το livery... Τι διαβολική ομοιότητα με των ΟΑ....
Και φυσικά τώρα εξηγούνται πολλά! Διότι business-only στο Ελλάντα (και όχι μόνο) είναι πολύ τραβηγμένο ανέκδοτο!

Είμαι πολύ περίεργος και θα παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις...

Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείουμε το γεγονός ότι μπορεί να έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για να δει λεπτομέριες σχετικά με τα οικονομικά της Ο.Α, οικονομικά στοιχεία των διαφόρων γραμμών κτλπ, όπως έκανε και η Α3 παλαιότερα

Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείουμε το γεγονός ότι μπορεί να έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για να δει λεπτομέριες σχετικά με τα οικονομικά της Ο.Α, οικονομικά στοιχεία των διαφόρων γραμμών κτλπ, όπως έκανε και η Α3 παλαιότερα

Ναι...γιατι την εποχη αυτη αν δεν δει κανεις τα στοιχεια της Ολυμπιακης δεν μπορει αν σχηματισει μια ολοκληρωμενη αποψη!!! Παιδια νομιζω οτι οι ιστοριες συνομοσιες κατα της ΟΑ πρεπει καποια στιγμη να λαβουν τελος και απλα μα δουμε τα πραγματα ρεαλιστικα. Γιατι να αποκλεισουμε το γεγονος οτι πισω απο μια καινουργια εταιρια κρυβονται αρκετα χρηματα και καλο management;;;;

Μπορει καποιος να με ενημερωσει αν στα σχεδια τις athens/airways περιλαμβανει και την κερκυρα σαν προορισμο??? και αν ναι ποτε???? και για το ground-handling θα εχει self-handling σαν την A3? η θα της το κανει μια απο τις GH,O.A.SIWWSPPORT?? ευχαριστω.

seven4seven":2h2izsf5 said:
Tι ERJ και αηδιες.... η εταιρεια θα πεταει με Α-10 Thunderbolt!
Όπως είπε πολύ εύστοχα και ένας φίλος, η εταιρία μπαίνει "επιθετικά" στην ελληνική αεροπορική αγορά! :lol:

Γιατί όχι φίλε μου Seven4Seven ... Τώρα που υπάρχουν αρκετά σε εναπόθεση είναι καλή ευκαιρία, σε καλή τιμή, και αν τους την "πει" και κανείς βάζουν και σε δράση το GAU-8. :lol:

seven4seven":17hdn24z said:
Tι ERJ και αηδιες.... η εταιρεια θα πεταει με Α-10 Thunderbolt! Και μην αρχισετε να μου λετε αλλα, η σελιδα τους αλλα μου λεει... Δειτε την φωτο!
http://www.athensairways.com/

Τελικα ξερει κανεις ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη η εταιρια???Αξιζει να κανω την αποπειρα και να παω στη συνεντευξη για Ι/Σ η να περιμενω μεχρι να ξεκινησει πτησεις?Γιατι και η Ελιτ καπως ετσι ξεκινησε και ειδαμε τι εγινε στην πορεια.... :?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.