Athens to Heraklion 737-400

• Thread starter Thread starter SX-DFC OA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SX-DFC OA

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Γεια σας και πάλι. Άλλο ένα ταξίδι που έκανα αυτή τη φορά με την Aegean ήταν το καλοκαίρι του 08, όταν πήγα στο Ηράκλειο.
Έκλεισα πτήση πρωί πρωί για φθηνά εισιτήρια και για καλή θέση και έφτασα στο αεροδρόμιο μιάμιση ώρα πριν. Έκανα check-in και μετά πήγα στο lounge των χρυσών μελών της κάρτας. Ύστερα ανακοινώθηκε η αναχώρηση και πήγα προς την πύλη όπου περίμενε το πουλμανάκι. Εκεί ανεβήκαμε στο αεροπλάνο καθίσαμε και μετα από 10' έκλεισαν οι πόρτες επειδή το αεροπλάνο ήταν μισό άδειο. Απογείωση κανονικά από τον 03L και μετά πάνω από τις Κυκλάδες για Κρήτη. Το σέρβις ήταν καλό και το πρωινό επίσης. Γενικα ήταν σε όλες τις φάσεις της καλή. Αλλά εκεί που μου την έδωσε και μετάνιωσα που δεν πήρα ΟΑ ήταν η προσγείωση. :wall: :rant: Ήταν μια πολύ σκληρή και απότομη προσγείωση που μας τράνταξε όλους. Κρίμα για την εταιρία. :( :( Όπως και να έχει φτάσαμε και τέλος καλό όλα καλά. 8) 8) 8) :lol: :lol: 8)

1) Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το trip report....???????????

2)
στο lounge των χρυσών μελών της κάρτας.

Και της C Class & της Star Alliance... Ας μην είμεθα μοναχοφαγάδες...

3)
Αλλά εκεί που μου την έδωσε και μετάνιωσα που δεν πήρα ΟΑ ήταν η προσγείωση

Δηλαδή η ΟΑ είχε καλύτερα αμορτισερ και έκανε "μαλακές" προσγειώσεις ?

4)
Κρίμα για την εταιρία

Εδώ τώρα , ΤΙ να απαντήσει κανείς....

:with:

Ναι υποθέτω πως η ΟΑ λαδωνε καλυτερα τα "αμορτισέρ" άρα έκανε πιο smooth προσγειωσεις...

Μήπως άργησες λιγάκι να γράψεις το trip report σου; :wall: :wall: :wall:

Ο θεός βέβαια να βαφτίσει trip report το κείμενο αυτό. :D :D :D

Φίλε SX-DFC μην δίνεις σημασία στους κακεντρεχείς.
Εγώ απόλαυσα το τρίπ ριπόρτ σου.
Θα σου πρότεινα αν έχεις χρόνο να το μεταφράσεις και στα Αγγλικά ώστε να το ποστάρεις και στο Airliners.net.
Μοιράσου αυτήν σου την εμπειρία με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

έλα βρε όλοι οι έξυπνοι εδώ είναι μαζεμένοι.μήπως έχει παραγίνει αυτό με τις αεροσυνοδούς και τους καινούργιους?

Φίλε tolisshow,συμφωνώ οτι διάφοροι "αλεξιπτωτιστές" είναι πολλές φορές ο στόχος ορισμένων μελών του forum,αλλά μία μικρή δικαιολογία τη δίνω σε όσους δε συγκρατούνται...Τί να κάνουμε...;; Κάποιοι μπορούν να παίρνουν "στο ντούκου" κάτι ομολογουμένως εκκεντρικό που έχει γράφτει,ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι...

Παραπάνω όμως,δε νομίζω οτι έχει ξεφύγει κάποιος,πέραν ενός ειρωνικού σχολίου...

Πιο πολύ για "σκέφτομαι και γράφω" κάνει το κειμενάκι αυτό...Προσωπικά,διαβάζοντάς το ήμουν σε μία κατάσταση όμοια με του τύπου αυτού :wall: ...

Συγνώμη που θα κάνω το Ρομπέν των Δασών:

Το παιδί (διότι από τα γραφόμενά του μου κάνει και παιδί) αυτό μπορούσε να γράψει, αυτό έγραψε. Προφανώς δεν είναι μυημένος στο σπορ από τις απλές λέξεις που χρησιμοποίησε και την άγνοια που φάνηκε να έχει σε τεχνικά θέματα. Ούτε εμένα μου έμεινε κάτι από αυτό το σύντομο trip report. Και; Ποιος ο λόγος να τον αποπάρουμε; το μόνο που θα πετύχει κανείς είναι να τον κάνει να στεναχωρηθεί ή να τσαντιστεί και πιθανότατα να μην ξαναγράψει trip report άμα μπαίνει και βλέπει σχόλια απαξιωτικά. Κανείς δε γεννήθηκε με τις γνώσεις, όλοι σταδιακά τις λάβαμε, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Αφήστε τον να κάνει αυτό που μπορεί, αν θέλει κάποιος ας τον διορθώσει χωρίς ειρωνικά σχόλια και το επόμο trip report του θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Και μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μιλάμε για 15χρονο παιδί την προσπάθεια του οποίου απαξιώνουμε.

Αγαπητέ Χρήστο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Εδώ και πολύ καιρό τα trip reports είναι η μοναδική όαση μέσα στο forum. Είναι κρίμα λοιπόν να πέσει το επίπεδο.
Είμαι 5 χρόνια σχεδόν εδώ μέσα και πραγματικά εδώ και πολύ καιρό παρατηρώ μια συνεχή παρακμή εδώ μέσα. Πολλά παλιά και ΚΑΛΑ μέλη αποχώρησαν ή αναγκάστηκαν ν' αποχωρήσουν, οι wannabe το έχουν κάνει Cosmopolitan και μόνο η Patty, η Candy Candy και η ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (δεν περιμένω από τις wannabe να τις ξερουν γιατρί δεν είχαν γεννηθεί τότε) δεν έχουν γράψει ακόμα... Μυρικάζουν συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις, δε δέχονται κράξιμο και περνανε όλες τους καλά. Το thread των πιλότων έχει καταντήσει πλέον γραφικό με αλληλοκαρφώματα περί βυσμάτων, τα υπολοιπα "σοβαρα" threads (φωτογραφίες, άρθρα, γενικες απορίες) έχουν τις κλασσικές διακυμάνσεις, οπότε τι μας έμεινε να διαβάζουμε μ' ευχαρίστηση? Μα τα trip reports... Αν αρχίσει κι εδώ η κατρακύλα , ε τότε πραγματικά τι κθόμαστες εδώ μέσα.
Πείτε με αιρετικό, πείτε με δογματικό , πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά τουλάχιστον στο θέμα των trip reports είμαι κάθετος. Πρέπει να διατηρηθεί μια ποιότητα. Κι επειδή ανέφερες το περί ηλίκίας ζήτημα, ρίξε μια ματιά στις υπόλοιπες 15 δημοσιεύσεις του και μετά πες μου... Κι ο αγαπητός σε όλους Θανάσης ο U2 ξεκίνησε απελπιστικά, αλλά πλέον περιμένω να διαβάσω πόσο βαθειά στη Σοβιετία μπήκε και πόσες καινούριες μπύρες δοκίμασε. Οπότε ας μη βάζουμε το πρόσχημα της ηλικίας σαν δικαιολογία για τα πάντα...

Στην αρχή δηλώνεις πως διαφωνείς κάθετα μαζί μου και με την τελευταία φράση σου ευθυγραμμίζεσαι, όταν λες ότι και ο Θανάσης ξεκίνησε απελπιστικά. Μα και ο συγκεκριμένος απελπιστικά ξεκίνησε, γιατί ο Θανάσης βελτιώθηκε και αυτός πιστεύεις πως δε μπορεί; δε μπορώ να ξέρω ούτε το ρυθμό βελτίωσης ούτε το πόσο καλύτερος θα γίνει σε σχέση με το Θανάση ή το Μπάμπη ή το Μήτσο. Λέω μόνο πως αν (και ισχύει για τον οποιονδήποτε) τα σχόλια είναι εποικοδομητικά και όχι αποθαρρυντικά προς τον ίδιο, θα βελτιωθεί. That's all. Δεν έχω διαβάσει άλλα κείμενά του, διαβάζω πλέον πολύ συγκεκριμένα topics εν ολίγοις για τους λόγους που προανέφερες. Το αν είναι παιδί ή συνταξιούχος το έθεσα μόνο ως πιθανότητα και όχι βεβαιότητα, και σε κάθε περίπτωση δεν επηρεάζει την κεντρική ιδέα που θέλησα να περάσω.