Kiwi Jumbo
First-Class-Member
- Περιοχή
- London
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- VIR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGLL
LHR – ATH – LHR, 23 – 24 Νοέμβριου
Ξεκινώ άλλο topic για να γραφούμε εντυπώσεις από την νέα ΟΑ, την Α3 και φυσικά ΒΑ, και easyJet στο πλέον (κατά την γνώμη μου) ανταγωνιστικό δρομολόγιο.
Με την πρωινή πτήση ΟΑ260 με την Ολυμπιακή, και όχι μόνο απλά για να πετάξω αλλά για να δω πως είναι ο νέος τερματικός 4 στο Heathrow για λογαριασμό της Skyteam
. Επιβίβαση με 10 λεπτά καθυστέρηση (χαλαρά). Ένα τεστ που ήθελα να κάνω ήταν αν θα δεχτούν να βάλουν το μπουφάν μου στις κρεμάστρες της business. Θερμό καλωσόρισμα από τις αεροσυνοδούς, και αφού ρώτησα ευγενικά αν υπάρχει χώρος στην ‘’ντουλάπα’’ της business μου πήραν το μπουφάν από τα χεριά με πλατύ χαμόγελο και όλα καλά. Αναχώρηση με δυστυχώς 30 λεπτά καθυστέρηση (δεν με ενοχλεί το αναφέρω μόνο και μόνο για αυτούς που και τα 5 λεπτά το κάνουν θέμα, άλλωστε το Heathrow δεν φημίζετε και για την καλύτερη εξυπηρέτηση της εναέριας κυκλοφορίας)
.
Πριν την αναχώρηση πρόσφεραν τις καρτελίτσες όπως πάντα, τα καθίσματα πολύ άνετα μπορούσα να τεντωθώ χωρίς πρόβλημα (θέση 4Α)
, δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο οι μπροστά θέσεις έχουν τέτοια άνεση στα Α320, στην 26Α που ήμουν στην άλλη πτήση ήταν κάπως στριμωγμένα (όποτε μόνο online check in να πιάνουμε 4). Το φαί του σκασμού έχει τα πάντα, το κυρίως ‘’πιάτο’’ ριζότο με κοτόπουλο
συγκεκριμένα εκείνη την μέρα, 2 ψωμάκια το 1 standard, σαλάτα και κρακεράκια και βούτυρο (blah blah blah), και το γλυκό καρυδόπιτα ζήτησα ακόμα 1 και μου έφεραν 2 (και 2 ακόμα από τους διπλανούς που δεν το ήθελαν άρχοντας). Μετά το φαί καφές τσάι και μπισκότα μια χαρά. Προσγείωση κάπως καλή με Έλληνα πιλότο. Κατά την έξοδο η αεροσυνοδός κρατούσε το μπουφάν στα χεριά έτυμο (δεν χρειάστηκε να το ζητήσω και να κόψω και τους άλλους που αποβιβαζόντουσαν). Πτήση επιστροφής το ίδιο εξαιρετικό service αλλά η θέση 26Α στριμωγμένη
και μόνο με 10 λεπτά καθυστέρηση.
Έχουμε:
Ώρα αναχώρησης και άφιξης: 7/10 (η 40λεπτη καθυστέρηση)
Πλήρωμα καμπίνας: 10/10 (εξαιρετικό)
Χώρος καθίσματος: 10/10 (1.87cm και τα πόδια μου όταν τεντωνόντουσαν δεν ακουμπάγανε καν το μπροστά κάθισμα)
Γευμα: 10/10 (υπέραρκετό σου δημιουργεί υπνηλία παραλίγο να χάσω τα μπισκότα lol)
Πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήση: 0/10 δεν υπήρχε αλλά δίνω παράταση χρόνου λόγο του ότι είναι νέα εταιρία στην ουσία. :cry:
Πολύ καλή πτήση (σε σχέση με την ΒΑ, για Α3, και easy δεν γνωρίζω), σχεδόν άριστη!!!!!
Δικό σας .....
Ξεκινώ άλλο topic για να γραφούμε εντυπώσεις από την νέα ΟΑ, την Α3 και φυσικά ΒΑ, και easyJet στο πλέον (κατά την γνώμη μου) ανταγωνιστικό δρομολόγιο.
Με την πρωινή πτήση ΟΑ260 με την Ολυμπιακή, και όχι μόνο απλά για να πετάξω αλλά για να δω πως είναι ο νέος τερματικός 4 στο Heathrow για λογαριασμό της Skyteam
.Πριν την αναχώρηση πρόσφεραν τις καρτελίτσες όπως πάντα, τα καθίσματα πολύ άνετα μπορούσα να τεντωθώ χωρίς πρόβλημα (θέση 4Α)
, δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο οι μπροστά θέσεις έχουν τέτοια άνεση στα Α320, στην 26Α που ήμουν στην άλλη πτήση ήταν κάπως στριμωγμένα (όποτε μόνο online check in να πιάνουμε 4). Το φαί του σκασμού έχει τα πάντα, το κυρίως ‘’πιάτο’’ ριζότο με κοτόπουλο
και μόνο με 10 λεπτά καθυστέρηση.Έχουμε:
Ώρα αναχώρησης και άφιξης: 7/10 (η 40λεπτη καθυστέρηση)
Πλήρωμα καμπίνας: 10/10 (εξαιρετικό)
Χώρος καθίσματος: 10/10 (1.87cm και τα πόδια μου όταν τεντωνόντουσαν δεν ακουμπάγανε καν το μπροστά κάθισμα)
Γευμα: 10/10 (υπέραρκετό σου δημιουργεί υπνηλία παραλίγο να χάσω τα μπισκότα lol)
Πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήση: 0/10 δεν υπήρχε αλλά δίνω παράταση χρόνου λόγο του ότι είναι νέα εταιρία στην ουσία. :cry:
Πολύ καλή πτήση (σε σχέση με την ΒΑ, για Α3, και easy δεν γνωρίζω), σχεδόν άριστη!!!!!
Δικό σας .....