ToSofoPaidi
Business-Class-Member
- Περιοχή
- κόσμος
- Website
- tosofopaidi.weebly.com
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
- ToSofoPaidi
TeaCHeRaKiS":35307m5z said:Στα ματια του πολυ κοσμου, η Ethiopian ειναι μια εταιρεια απο την Αφρικη. Οι εταιρειες απο την Αφρικη εχουν λαβει απαγορευση πτησεων στην Ευρωπη. Αρα οποιος χρησιμοποιει τετοιες εταιρειες μπορει να χασει τη ζωή του. Απ την άλλη η διασημοτατη Air France ειναι ανεπιτρεπτο να εχει πτωση αεροσκαφους. Ωστοσο, οι γνωστες γνωριζουν καλα οτι η Ethiopian ειναι μια εξαιρετικη εταιρεια, ανερχομενη παρα τις οικονομικες δυσκολιες που αντιμετωπιζει η χωρα έδρας της. Η Air France απο την άλλη την τελευταια 10ετια είχε τουλαχιστον 3 ατυχηματα, τα 2 καταστροφικα (Concorde, A330). Αυτα σε οτι αφορα τη θεωρια συνομωσιας και τη διαφορετικη προσεγγιση, που θα επρεπε να μην υπαρχει αποκλιση εμφασης.
Εγώ δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο "καταστροφικό ατύχημα", πάντως ως accident καταγράφεται κάθε περιστατικό που έχουμε είτε θύματα, είτε πλήρη καταστροφή του αεροσκάφους (hull loss). Αλλιώς πρόκειται για incident.makedonas":1xjuj2jl said:Αποσο θυμαμαι εκει ηταν μονο hull loss και δεν ειχε ανοιξει ως εκ θαυματος μυτη! Αν θυμαμαι καλα... Και καταστροφικο χαρακτηριζεται ενα ατυχημα μονο οταν υπαρχουν ανθρωπινα θυματα... Αν θυμαμαι καλα..
...What happened we don't know. It's a bit like you selling your car and 11 months later the new person driving it has a crash. It had nothing to do with us...
nikos_k.":1gjh3hvb said:Ακόμη να πω πως το video δεν προσφέρει και τίποτα περισσότερο στις θεωρίες του καθενός.
Εγώ διακρίνω πολλά φώτα (το αεροδρόμιο;, κάτι beacon lights (αεροσκαφών ή ενός αεροσκάφους και το video επαναλαμβάνεται
και landing lights (τα 2 φωτεινά σταθερά φώτα που ο makedonas τα ερμήνευσε(ως φλεγόμενους κινητήρες).
Επίσης και κάτι λάμψεις (κεραυνοί;; βομβαρδισμός των αμερικανών;Γενικώς, τρέχα γύρευε...
Το ερώτημά μου είναι: Έχει ειπωθεί κάτι για τους καταγραφείς πτήσεως; Θα βρεθούν; Γιατί και αυτό το αεροσκάφος στη θάλασσα έπεσε...
tasos-SMI":37dxjjvd said:Απ'το BBC-news πήρα ένα απόσπασμα....Αναφέρεται στον πιλότο,λογικά από κάποιον που ήταν εκείνη την ώρα στον πύργο ελέγχου...
"We begged him to postpone his flight because of the storm," he said. "But he insisted on going because he had work appointments."![]()
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8478060.stm