Aviation goodies - (Safety Cards, Sticker, Poster, Coins...)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα σου απαντούσα με πμ, για να μην συνεχίζουμε να είμαστε off-topic, αλλά πιστεύοντας πως εκφράζω μια μεγάλη μερίδα "αναγνωστών", σου απαντάω εδώ, κι αν θέλουν οι mods, το κουβαδιάζουν.

Κανείς δεν έχει λόγο να τα βάλει μαζί σου. Κανείς δεν κερδίζει κάτι από αυτό. Με βάση τα γραφόμενά σου, τα μέλη σε κρίνουν ανάλογα, όπως γίνεται με όλους μας. Μην ανησυχείς και μη σου καίγεται καρφί για το τί πιστεύουν 20 ανώνυμοι για σένα, που είσαι επίσης ανώνυμα σε ένα φόρουμ... Αυτά όσον αφορά το αν κάποιοι τα "έχουν βάλει μαζί σου".

Για το δεύτερο σκέλος, του πώς δηλαδή θα το έγραφες, η απάντηση είναι απλή: όπως στο σχολείο, όπως στην έκθεση.
Δεν με ενδιαφέρει αν τρως σουβλάκι ή καλαμάκι, δεν μου καίγεται καρφί αν η κυρα-Δέσπω έφτιαξε τυρόπιτα ή μπουγάτσα με κασέρι. Αλλά, όταν κάποιος αποστέλλει σε εσένα κάτι λες ότι "σου έστειλε" ή "έστειλε σε εσένα". Στην επίσημη ελληνική γλώσσα, αυτή που καθορίζεται από τις επίσημες γραμματικές -(και εγώ πιστεύω πως οι καινούργιες γραμματικές βρίθουν λαθών και ανακριβειών και πετσοκόβουν την γλώσσα, αλλά οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες τους, ειδικά στο γραπτό λόγο)- η έκφραση "σε έστειλα", σημαίνει πως σε έβαλα σε ένα κουτί, σου κόλλησα κ γραμματόσημο και σε ταχυδρόμησα.

Αρκετά με το off-topic και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε αντιπαράθεση για το σωστό κ το λάθος, για το αν λέγεται καλαμάκι αντί για σουβλάκι, ή sleeping bag αντί για μπουγάτσα με τουρίστα. Όποιος θέλει να με κατηγορήσει για υπέρμετρη νοτιοφροσύνη, ας το κάνει με πμ :mrgreen:

Εντελώς off-topic αλλά τι να κάνω...: στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει επίσημη γραμματική και υπάρχουν
φιλόλογοι που υποστηρίζουν ότι και η βόρεια μορφή είναι αποδεκτή. Άσε που έχει και πλάκα βρε Vassdel!Χαλαρά,
υπάρχουν πολύ χειρότερες αναρτήσεις εδώ μέσα!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ alinco dj-x3 scanner

KYΡΙΟΙ,γεια σας ειναι το πρωτο μου μηνυμα που σας στελνω ,αν και σας διαβαζω πολλυ καιρο , και δεν σας το κρυβω οτι την ΑΓΟΡΑ του alinco την εκανα αφου και εγω εχω αγαπη προς τα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ διαβαζοντας τα θεματα σας εδω μεσα .δεν ξερω αν μπορω να βαλω αυτη την αγγελια ΕΔΩ ,αν ειναι λαθος ας μεταφερθει αλλου παρακαλω .ΠΩΛΕΙΤΑΙ λοιπον, scanner alinco dj-x3 μεσα στο κουτι του σαν καινουργιο αγρατζουνιστο με οδηγιες χρησεως στα ελληνικα και αγγλικα ,με την δικη του εργοστασιακη κεραια, και ΔΙΝΩ σαν extra δωρο στην συσκευασια της την κεραια DIAMOND SRH 789 made in japan με την οποια η ληψη γινεται πολλυ πολλυ καλυτερη , εχει δουλεψει ΕΛΑΧΙΣΤΑ αλλωστε το αεροδρομιο εφυγε απο την γειτονια μου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ οποτε ειναι αμαρτια να καθεται.τα λεφτα που ζητω ειναι 130 euro ,εννοειται οιοσδηποτε ελεγχος ΔΕΚΤΟΣ ,μενω ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ και μπορω να το στειλω με αντικαταβολη σε ολη την ελλαδα .για εποικινωνια το email ειναι marios721@freemail.gr

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ alinco dj-x3 scanner

Σε τι απόσταση πρέπει να είμαι από το αεροδρόμιο;;;

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ alinco dj-x3 scanner

Εξαρτάται Τζιμάκο. Εγώ με το δικό μου, έπιασα LGAV από το άκρο του 1ου ποδιού στη Χαλκιδικη, επίσης από Πολύγυρο ακούω καθαρά LGTS όλες τις συχνότητες. Επομένως, το αν θα ακούς από τη Βέροια εξαρτάται απο΄τον καιρό κυρίως. Σαφώς όσο πιο κοντά είσαι στο αεροδρόμιο θα ακούς καλύτερα.

Safety cards:
Aer Lingus A320
Air Berlin Dash8-Q400
Air Berlin B737-300
Air Berlin B737-700(3)
Air Berlin B737-800
Air Berlin A319(2 νομίζω)
Air Berlin A320
Air Berlin A321
Air Berlin A330
Czech Airlines B737-500
LOT ERJ 170-100/200(2)
MALEV B737-700
MALEV B737-600
MALEV Dash8-Q400

Ποιές εταιρείες πιστεύετε, με βάση την προσωπική σας εμπειρία ότι είναι πρόθυμες να στείλουν το υλικό που τους ζητήσατε? Προσωπικά ειμαι απογοητευμένος απο τις εταιρείες του περσικού κολπου (εκτός της ΕTD ), αντιθέτως πολλά και ενδιαφέροντα πραγματάκια μου έστειλαν οι Τούρκοι (ΤHY, AJA), η ΤHA (παλαιότερα) ,LTU (όταν υπήχε ακόμη),DLH και CLH.Ωραία πραγματάκια και απο Ισπανία (ΙΒΒ, JKK) .Λίγα πράγματα από τις ΗΠΑ (εκτός από JΒU,CVU,IDE).

Δηλαδή μπορώ να ζητήσω και από άλλες ηπείρους;;;Τέλος πάντων είμαι(από αυτές που μου απάντησαν) απογοητευμένος από την Α3 και ευχαριστημένος από την ΑΒ

Το καλυτερο "service" το ειχα απο την ...Air Seychelles. Μου εστειλαν οχι μονο απο 2 safetycards απο καθε αεροπλανο του στολου τους, αλλα και ευχαριστηριο γραμμα για το ενδιαφερον μου, μαζι με εναν τουριστικο οδηγο για τις Σεϋχελλες.
Παρομοιες εμπειρειες απο Qantas, Emirates, Royal Jordanian, Royal Brunei, BA, AirCalin. Oι ανθρωποι, ειναι απλο, ξερουν τι θα πει PR, και πως να προωθησουν καλυτερα την εταιρεια και κατ'επεκταση και την χωρα τους. :great:

Το χειροτερο ηταν απο την Lufthansa,οπου μου απαντησαν οτι :2: "για λογους ασφαλειας" (sic) δεν μπορουν να μου στειλουν αυτο που ζηταω. Η δε Condor (ιδιο μαγαζι) μου ειχε στειλει ενα απο καθε τυπο. :)

Τζιμη, απο την Aegean δεν περιμενα κατι καλυτερο.:wall: Θα ειναι απασχολημενοι με τις λογομαχιες και τα γνωστα εφετζιδικα τους κολπακια για το φαινεσθαι. Μην απογοητευεσαι, σιγα τα σπανια στην τελικη. Τις "μακρυνες" εταιρειες να χτυπας.

seven4seven":380tocyc said:
Θα ειναι απασχολημενοι με τις λογομαχιες και τα γνωστα εφετζιδικα τους κολπακια για το φαινεσθαι.

Να προσθέσω επίσης, οτι μπορεί να είναι απασχολημένοι και με το νούμερο των θέσεων της επόμενης προσφοράς τους. Μπορεί να σκέφτονται να δώσουν 1.000.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού απο Μάρτιο έως Απρίλιο.
Άλλωστε με τα νούμερα είναι large.