Aviation Movies and TV-Series

• Thread starter Thread starter Alex-LGSA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είχε χθες (22/1) το βράδυ μια ταινία με τη Ρ. Βλαχοπούλου, όπου έδειχνε πτήση με Ο.Α. εποχής Ωνάση. Αν την είδε κάποιος, μπορεί να πει τι αεροσκάφος ήταν αυτό;

Ως πλάνο έδειξε ένα DC-6 αν δεν κάνω λάθος.....Κορυφαία η στολή των αεροσυνοδών,κορυφαία η ατάκα της Βλαχοπούλου " του κυρίου Ωνάσση δεν είναι? Ε ας τα πιούμε στην υγειά του " :lol: :lol:

Kyriakos":2phn2dnd said:
Είχε χθες (22/1) το βράδυ μια ταινία με τη Ρ. Βλαχοπούλου, όπου έδειχνε πτήση με Ο.Α. εποχής Ωνάση. Αν την είδε κάποιος, μπορεί να πει τι αεροσκάφος ήταν αυτό;

AN kapoios xerei apo prin gia tis tainies na mas to leei kai egkaira :)

seven4seven":2zja7zko said:
Eγώ περιμένω χειρότερα:"Τα 747 της Κάπα Λάμδα Μί και της Παναμερικανικής συγκρούστηκαν κλπ κλπ κλπ". Τουλάχιστον να έχει live footage απο συντριβές να πώ εντάξει :wink:

Εντάξει δεν είχε πολλά, αν εξαιρέσεις κάτι "Η πτήση τάδε της Ντέλτα συγκρούστηκε με το έδαφος" ή "τα βουνά Ρόκι και η κορυφή του Πάικ".

Πρέπει να είπαν και άλλα κουλά, σημείωνε κανένας? :lol:

kapws metefrase to TOP GUN, alla den thimamai pws....
ta koryfaia opla? kati tetoio..... :D :D :D :D :D

OveLix":3q84212n said:
Πρέπει να είπαν και άλλα κουλά, σημείωνε κανένας? :lol:

Λοιπόν:
-"Συνήθως προσγειώνεις ένα DC-10 με 45 χιλιόμετρα την ώρα"
-Σε όλο το ντοκυμαντέρ, χρησιμοποιούσαν βλακωδώς την λέξη "σύγκρουση" αντί για "συντριβή"
-"Έμβολα" αντί για "Μανέτες"
-Ο κλασσικός "αεροδιάδρομος"
-Η θεϊκή μετάφραση της ηχητικής προειδοποίησης του GPWS. Ο εκφωνητής να περιγράφει,και σε άσχετες φάσεις που ακουγόταν το GPWS να λέει "έδαφος,πάρε ύψος,έδαφος,πάρε ύψος"

Παρ'όλ'αυτά, όποιος ενδιαφέρεται (λέμε τώρα), έχω 11 κόπιες :wink:

ΥΓ:To 1000ό μου post!!!

Όντως είχε αρκετές κοτσανούλες (sic)...
Αλήθεια, γιατί δεν το αφήνουν στα αγγλικά, να το απολαύσουμε?

seven4seven":2rdg0rck said:
-Η θεϊκή μετάφραση της ηχητικής προειδοποίησης του GPWS. Ο εκφωνητής να περιγράφει,και σε άσχετες φάσεις που ακουγόταν το GPWS να λέει "έδαφος,πάρε ύψος,έδαφος,πάρε ύψος"

Αυτό ήταν όντως εκνευριστικό... και επαναλήφθηκε 2-3 φορές κιόλας... :? :( :?

Πάντως για τζάμπα, καλό ήταν...

seven4seven":1vlwj6ng said:
Παρ'όλ'αυτά, όποιος ενδιαφέρεται (λέμε τώρα), έχω 11 κόπιες :wink:

ΥΓ:To 1000ό μου post!!!

Βασικά ακόμη περιμένω το άλλο DVD που θα μου έστελνες, αλλά αν κάποτε τα στείλεις βάλε κι αυτό μέσα :wink:

Υ.Γ. Να τα χιλιάσεις ... εχμ ... κατάλαβες τι θέλω να πω :D

AYRIO 02.02.05 11.00 (mesa stin ebdomada exei epanalipseis,tha ta deite ola sto site tis NOVA)Αεροπορικές δυνάμεις στρατού:
Παρουσιάζοντας μερικά από τα προηγμένης τεχνολογίας αεροσκάφη της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, ανάμεσα στα οποία το B2, το F117, το F-22, το Jump Jet Harrier και τα ελικόπτερα Apache, V-22 και Comanche, η εκπομπή συναντά τους ανθρώπους που τα πιλοτάρουν και μιλά μαζί τους για τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους.

Σχόλια:
Απολαύστε τη συναρπαστική ιστορία δύο εκπαιδευόμενων στρατιωτικής σχολής, οι οποίοι διδάσκονται να σέβονται τη θάλασσα και να προσανατολίζονται σε αυτή μέσα από το εκπαιδευτικό πλοίο της ακτοφυλακής των Η.Π.Α, και ανακαλύψτε τις ανατριχιαστικές ιστορίες ανθρώπων που επέζησαν σε μερικές από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της ναυτιλίας