Aviation Movies and TV-Series

• Thread starter Thread starter Alex-LGSA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το ατυχημα της Ηλιος εχει γινει και "Mayday" και "Seconds from disaster". To πρωτο ειναι και το πιο προσφατο, με αρκετους Ελληνες να εχουν συμβαλλει στη δημιουργια του, και εχει (οπως παντα) φοβερη αναπαρασταση του ατυχηματος.

Ρε παιδιά, όλα ΟΚ και το επεισόδιο καλογυρισμένο. Αλλά γιατί όποτε κάποιος μιλούσε ελληνικά, η μεταγλώττιση στα αγγλικά γινόταν με κακή ρωσική προφορά; Γενικά γιατί όταν μεταγλωττίζεται μια ξένη γλώσσα στα αγγλικά πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη προφορά; Έλεος πια! Και οι περισσότεροι Έλληνες μιλούσαν (όταν μιλούσαν) πάρα πολύ καλά αγγλικά.

Ναι, το κανουν αυτο και κατανταει γλαφυρο καποιες φορες. Ισως για να δωσουν ενα touch ρεαλισμου παραπανω, αλλα τελικα τους βγαινει σε touch γελιου. :wink:

Αν παρατηρ'ησατε καλά ο συνκυβερνήτης διαθέτει δύο γαλόνια αντί για τρία.2)Στους ελιγμούς που κάνει το <<τέρας με το ένα μάτι εν ονόματι Κάιν>> ο συνγκυβερνήτης πάλι φόβαται πάρα πολύ!!! 3)Ο Κ2 δεν ξέρει να χειρίζετεαι το αεροπλάνο χωρίς τον αυτόματο πιλότο(¨Αραγε στην Ελλάδα αυτό γίνεται)? 4)Νομίζουν ότι ήμαστε πολύ ανόητοι και δεν γνωρίζουμε ότι είναι από εξομοιοτή πτήσεως! Και κάτι άλλο που ήθελα να σχολιάσω είναι ότι το αερπλάνο είναι α320 και αν ναι ,το εσωτερικό του γιατί είναι τόσο μεγάλο?

Επίσης ο Κ1 φοράει 3 γαλλόνια, ο doctor on board (πως θα μπορούσε να λείψει άλλωστε !!!!) έχει τα ακουστικά μαζί του ( εγώ πάλι γιατί τα αφήνω στο νοσοκομείο δεν ξέρω), υπάρχει αυχενικό κηδεμόνας ( κολλάρο) on board, υπάρχει ο γνωστός μ....ς που αναστατώνει τον κόσμο και γενικά η "ταινία" ΔΕΝ βλέπεται.
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

flying Doc":3bbeppwj said:
.............. ο doctor on board (πως θα μπορούσε να λείψει άλλωστε !!!!) έχει τα ακουστικά μαζί του ( εγώ πάλι γιατί τα αφήνω στο νοσοκομείο δεν ξέρω..................

O σωστός γιατρός, το στηθοσκόπιο πρέπει να το έχει ΠΑΝΤΑ μαζί του. Που ζείς flying doc ? Δες και καμμία ταινία για να δείς πώς πρέπει να είναι ο γιατρός. Αμάν πιά. :lol:

Έκανα λάθος τελικά που νόμιζα ότι το αεροπλάνο είναι πιο γρήγορο από τα αυτοκίνητα που έχουν σκάλες στην οροφή τους.

Άσε που νόμιζα ότι είναι πολύ δύσκολο να ξανακλείσεις την πόρτα (έξοδο κινδύνου) όταν πετάς σε τέτοιο ύψος.

Είναι αυτό με το DC-10 που το έφτασε στα όρια του για να θέσει εκτός μάχης τον τρομοκράτη; (ο οποίος αν δεν κάνω λάθος μπήκε ως πλήρωμα). Πρέπει να το είχα δει στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή τελοσπάντων κάπου εκτός NOVA.