Aviation Movies and TV-Series

• Thread starter Thread starter Alex-LGSA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το Σάβατο το μεσημέρι στον Alpha, η εκπομπή "Μηχανή του Χρόνου" έχει θέμα την Ολυμπιακή. Απο ότι άκουσα απο την περιγραφή θα έχει ενδιαφέρον..

Το θέμα έχει προβληθεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν. Όποιος δεν το έχει δει αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσει. Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον, ιδίως οι διηγήσεις της Μιμής :twisted:

Το Σάββατο στις 21:00 στο STAR θα έχει την ταινεία <<Κρίσιμη απόφαση>>μία ταινεία με πρωταγωνιστή ποιόν άλλον εκτός από ένα 747 και μερικά πολεμικά αεροσκάφη

Σήμερα το STAR είχε την τανία " ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" με τη Βλαχοπούλου. Στο πλάνο που ο Μ.Δεστούνης περιμένει την τραγουδίστρια από τη Ρώμη, φαίνεται να τροχοδρομεί ένα NAMC YS-11 της ΟΑ. Είναι το μοιραίο SX-BBQ " ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ" που συντρίβει τον 10/1972 εκτελώντας το CFU-ATH.

Η εν λόγω ταινία είναι γυρισμένη το καλοκαίρι του 1972. Spooky !!!!

Σημερα στο STAR 23.15 εχει το ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ (NOWHERE TO LAND). Με Boeing 747 φυσικἀ. Τι ἀλλο?
Αντε να δοὐμε ποσες ανακριβειες θα διαπιστὠσουμε πἀλι.....

Σήμερα είχε στο ΣΚΑΙ στη σειρα ντοκυμαντερ "υπερκατασκευές" την σχεδίαση, κατασκευή και τις δοκιμές του Α380. Υπέροχο!

Πραγματικά το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για το Α380 ήταν φοβερό. Νομίζω ότι κάθε Σάββατο πρωί εκεί κατά τις 10 έχει διάφορα ιστορικά ντοκυμαντέρ με αεροπλάνα,δεν ξέρω αν ακόμη το έχει. Πρόσφατα είχα δει για το κονκόρτ κάτι αντίστοιχο. Αν έχει κανένας καμία ιδέα ας μου πει αν όντως υπάρχει για να ξέρω αν αξίζει να ξυπνάω το πρωί.

Εδώ κ κανέναν χρόνο είχα δει μια ταινία σχετικά με ελληνικά Μιράζ,έχω ξεχάσει τον τίτλο της κ δεν μπορώ να την βρω,αν την ξέρει κανένας να μ την έλεγε...
Ευχαριστώ...