Blue Bird Airways

κατι μου λεει πως το MD-80 θα ειναι της Sky Express....
 
Όντως θα δουλέψει με τα δύο αεροσκάφη που της meeland air που είχαν ενταχθεί στη sky express και τώρα ξε-εντάσονται.

Όπως και να ΄χει, καλές πτήσεις και καλή αρχή!
 
Tα δρομολόγια θα είναι σε συνεργασία με κάποιο tour-operator? Εισητήρια θα είναι ανοιχτά στο κόσμο ή μόνο μέσω πακέτου-διακοπών..
 
Εφ' όσον πρόκειται για schedule δρομολόγια που έχουν δοθεί από το κράτος, φυσικά και θα είναι ανοιχτά για όλους.
 
Μέχρις στιγμής όμως δεν μπορείς να κλείσεις εισιτήρια αυτής της εταιρείας. Μάλλον μόνον charter μέσω πρακτορείων με πακέτα διακοπών θα γίνονται οι κρατήσεις. Ούτε στο διαδίκτυο ούτε στον ιστοχώρο της εταιρείας μπορείς να κλείσεις εισιτήριο. Δεν ξέρω γιατί αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την Transaero από Αγ. Πετρούπολη για Αθήνα (ο ΑΙΑ το δείχνει το δρομολόγιο scheduled στην πραγματικότητα δεν είναι). Ενώ με την Rossiya δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κλείσεις εισιτήριο για το ίδιο δρομολόγιο.
 
Bάσει του προγράμματος που έδωσε παραπάνω ο Elliott, δύο πραγματάκια. Και με μισό α/φος (που λέει ο λόγος) βγαίνει το πτητικό έργο ενώ θα έχουν καθημερινά (εκτός μίας ημέρας) και ferry flight :?:
Θα ήταν πιό λογικό-οικονομικό να κάνουν ανάποδα τα δρομολόγια (α/δ εκκίνησης η Μόσχα)?
 
Στις 2/6 το SX-BPP εκτέλεσε το πρώτο δρομολόγιο της εταιρίας HER-CFU-DME-CFU-HER με 3 letter code "BBG" .
 
Και απ' ότι βλέπω στον πίνακα του DME σήμερα αφήχθει η πτήση BZ 401 απο Ρόδο στις 13:34, συνεπέστατη στις πρώτες της πτήσεις λοιπόν.Πάντως δεν βλέπω κανένα BBG, με BZ αναφέρεται στο info του DME :?: .
 
Άλλο το 2 letter code και άλλο το 3 letter code. Κάθε εταιρεία έχει και τα δύο πχ Aegean: AEE & A3
 
Top