Boeing 747 - 8 ( Freighter & Intercontinental )

• Thread starter Thread starter AndreasT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Mea Culpa τότε φίλε TheGianneto και ζητώ συγγνώμη. Οπότε καθίσταται redundant ο αρχικός σύνδεσμος πλέον...

Αγαπητά μέλη, η κοσμοαγάπητη κατασκευάστρια Boeing με ενημέρωσε (όχι τηλεφωνικά φυσικά... :roll: ) ότι στις 19 Σεπτεμβρίου παραδίδει επίσημα το 1ο 748F στην Cargolux. Άντε καλοτάξιδο και μακριά από τις μπαταρίες... :mrgreen:

δικό μας

Attachments

• EmailHeader.jpg
    EmailHeader.jpg
    40,5 KB · Προβολές: 1.481
Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την άρνηση της Cargolux να παραλάβει τα Β747-8 κρύβεται η καινούρια μέτοχος Qatar Airways, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε διαφωνία με την Boeing όσον αφορά το θέμα των αποζημιώσεων που ζητά για την καθυστέρηση στην παράδοση των B787. Επιπλεόν, η Qatar έχει βάλει στο μάτι το 15% (ή μέρος αυτού) που κατέχει η Daimler στην EADS.

http://atwonline.com/aircraft-engines-c ... ssues-0919

Αγαπητέ ΑΝΖ, εγώ έδωσα περισσότερη βαρύτητα στα προβλήματα των επιδόσεων του αεροσκάφους που πραγματικά είναι σοβαροί λόγοι άρνησης παραλαβής. Βέβαια θα μου πείτε, τώρα τα είδαν τα προβλήματα; Τόσος καιρός δοκιμών γιατί δεν δημιούργησε ερωτηματικά από την εταιρεία; Χχχχμμμμ...που θα έκανε και ένα μέλος μας... :mrgreen:

CV could not be reached for comment on the substance of the contractual issues, but a company executive said there was an "overall performance shortfall" by the 747-8F. The carrier has 13 of the type on firm order. Performance metrics such as uplift, range and fuel burn were not in accordance with the performance guaranteed by Boeing, the executive said.

δικός σου

Έχω την αίσθηση ότι λίγο-πολύ, όλα τα καινούρια αεροσκάφη, στις πρώτες παραδόσεις τουλάχιστον, αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Πόσο μεγάλη ή μικρή είναι αυτή η "overall performance shortfall" δεν ξέρουμε, αλλά η Cargolux (βλ. Qatar) το "πάτημα" που ήθελε το βρήκε για να μπορέσει να "τρίξει" λίγο τα δόντια.