British Airways 767

Επειδή υπάρχει περίπτωση να φύγω με ΒΑ μέσω Αθηνών θαθελα να μου πείτε ποιος είναι ο συνήθης διαχωρισμός Business-Economy στα 767 της ΒΑ από Αθήνα;Θελώ να πω από ποια σειρά αρχίζει η Οικονομική;
 
Όσες φορές μου έχει τύχει να πετάξω με το 767 της ΒΑ για Λονδίνο, έχει business διαρρύθμιση στις σειρές 1-9 και 12-τέλος οικονομική. Απο κάποια σειρά και μετά στην οικονομική παύουν τα δερμάτινα καθίσματα και υπάρχουν μόνο υφασμάτινα.
Συνιστώ να κάνεις web checkin το νωρίτερο (24 ώρες πριν την πτήση) καθώς μου έχει συμβεί 2 φορές να μου δώσει αυτόματα θέση στην business , έχοντας πληρώσει εισιτήριο οικονομικής...τυχερά είναι αυτά!
 
spotterakis":1kzwp9ii said:
Επειδή υπάρχει περίπτωση να φύγω με ΒΑ μέσω Αθηνών θαθελα να μου πείτε ποιος είναι ο συνήθης διαχωρισμός Business-Economy στα 767 της ΒΑ από Αθήνα;Θελώ να πω από ποια σειρά αρχίζει η Οικονομική;

εφόσον έχεις economy εισιτηριο θα σου ανοίξει το πλάνο του αεροσκάφους από την economy. τώρα αν τυχόν και είσαι τυχερός για upgrade θα σε ενημερώσει η εταιρεία είτε με e-mail είτε με κάποιο τηλεφώνημα είτε απλά φτάνοντας στο αεροδρόμιο θα σου αλλάξουν το boarding pass για την business..καλο ταξιδι :great:
 
Στις "μπακατελες" μας τα αγαπητα 767, δεν υπαρχει στανταρ διαχωρισμος οικονομικη η Κλαμπ. Πανε αναλογα με το φορτιο και μπορουν να αλλαξουν στη στιγμη.

δες το μια ημερα πριν στην ιστοσελιδα μας...καλυτερα πηγαινε καπου στο πρωτο τμημα της καμπινας αν θες, γιατι προς τις πορτες 2 εχει τουαλετες και κουζινα οποτε ματα εχει βαβουρα.

αν δεν εχεις γνωστο στην εταιρεια, η στο πληρωμα της ημερεας, τοτε δεν παιζει να καθησεις στην κλαμπ, ειδικα τωρα με το κλιμα που επικρατει στην εταιρεια.

καποιος ειπε για το πισω μερος οτι δεν εχει δερματινα καθισματα. Ισχυει, απο τις πορτες 3 μεχρι τις πορτες 4. Δεν αναφερθηκε ομως οτι τα υφασματινα καθισματα ειναι πιο φαρδια, πιο μαλακα, και πολυ πιο ανετα!

αντε καλο ταξιδι και να κρατιεσαι καλα στην προσγειωση...ατιμο αεροπλανο το 767 στις προσγειωσεις. Θαρρεις και θα ξεκολλησει το ταβανι...μονο στη ΒΑ βεβαια αυτα, μια και τα 767 μας ειναι απο τα πιο παλια που ακομα πεταν... αν εξαιρεσουμε ισως τιποτα American...
 
Κατά μέσον όρο, ΒΑ και ΑΑ είναι πολύ κοντά: Μέσος όρος ηλικίας των 767 της ΒΑ είναι 16.9 χρόνια, της ΑΑ είναι 17.3 χρόνια.
Τα 21 767 της ΒΑ παραδόθηκαν από το 1990-1998.
Τα 15 767-200 της ΑΑ παραδόθηκαν από το 1985-1988, και είναι όντως από τα παλαιότερα.
Τα 58 767-300 παραδόθηκαν από το 1988-2003, επομένως τα τελευταία εννέα του 2003 είναι σχετικά καινούργια.

DLTKIR":20ovgxwd said:
τα 767 μας ειναι απο τα πιο παλια που ακομα πεταν... αν εξαιρεσουμε ισως τιποτα American...
 
Top