Cabin Crew Saudia Airlines

Απολύτως τίποτα....
 
το ρωταω γιατι ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι θα βρισκονται στην ελλαδα ως τις 16 για να παρουνε συνεντευξεις για πιλοτους "...hiring screening & interviews in Athens from 09 to 16 May 2013 to hire only Captains for...."
και ελεγα μηπως ειδοποιησαν και για μας
 
να υποθεσω οτι ειναι εντελως ακυρη η συμμετοχη μας στις θεσεις αεροσυνοδων που προκυρηξε η didavia για την σαουντια και ειναι ωρα να το ξεγραψω σιγα σιγα?

ή εχει ειδοποιηθει καποιος αλλος και εμενα δεν με ειδοποιησανε επειδη δεν με πηρανε ουτε καν για συνεντευξη-μετρηση βαρους-υψους?

διοτι εχω στειλει μερικα μειλ να ρωτησω εχω παρει τηλεφωνα στο γνωστο κινητο αλλα δεν εχει απαντησει κανεις :cry:
εχουμε κλεισει 6μηνο απο τοτε που δηλωσαμε!!!
 
νομιζω πως δεν εχουν στειλει σε κανεναν μας κατι καινουργιο.παρ'ολ'αυτα σε αλλες χωρες πανε κανονικα...
 
Στις 25,26 & 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Athens Ledra (Συγγρού 115, Αθήνα) συνεντεύξεις στις υποψήφιες ιπτάμενες.

http://megaairlinestudies.gr/
 
Καλησπερα!! Δινω συνενετευξη σε λιγες μερες στην Saudia Airlines. Εχει δωσει συνεντευξη καποιος απο το forum σε αυτη την εταιρεια για να μου δωσει καποιες συμβουλες να μου πει τι πρεπει να προσεξω και τι περιπου ρωτανε παρακαλω;;
 
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το έψαξες καθόλου πριν κάνεις την αίτηση ? Ξέρεις τι θα πει Saudia Airlines? Είσαι έτοιμη να "ζήσεις" όπως "ζει" μια γυναίκα στη Σαουδική Αραβία (χωρίς διακαιώματα, κουκουλωμένη, να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις μόνη σου αν δε συνοδεύεσαι από συγγενή άνδρα, να μην μπορείς να βγεις από τη χώρα αν δε σου δώσει την άδεια ο εργοδότης σου, να μην μπορείς να καταναλώσεις αλκοόλ, να μην μπορείς να διασκεδάσεις γιατί δεν υπάρχουν κινηματογράφοι, θέατρα, συναυλίες, bar, να μην μπορείς να φλερτάρεις γιατί θα μείνεις χωρίς κεφάλι, κλπ κλπ).

Κατανοώ την ανάγκη σου για δουλειά, ίσως και για glamour σαν αεροσυνοδός, αλλά όχι και στη Σαουδική Αραβία. Αντί να ρωτάς τι ρωτάνε στη συνέντευξη, καλύτερα να ρωτήσεις και να ψάξεις τι θα πει "ζωή" και μάλιστα για γυναίκα στη Σαουδική Αραβία.

Ελπίζω να είναι ακόμα νωρίς για ν' αλλάξεις γνώμη.
 
Επίσης εάν δηλώσεις ότι είσαι άρρωστη πχ. και πρέπει να καθίσεις σπίτι (σε αυτό που θα σου παρέχει λογικά η εταιρεία, στο οποίο θα κατοικούν και άλλες κοπέλες μαζί σου λογικά), θα πρέπει να ελέγχει κάθε μέρα άτομο ότι όντως είσαι άρρωστη και ότι αναρρώνεις στο σπίτι σου. Αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα, είναι δύσκολα, βέβαια υπάρχουν και καλές υπηρεσίες, αρκετά πράγματα δωρεάν όπως, τρόφιμα, ρεύμα, τηλέφωνα κλπ. Είναι όμως πολλές οι κοπέλες που γυρίζουν πίσω, αυτό λέει κάτι από μόνο του, συνήθης λόγος είναι το κλίμα, καθώς και προβλήματα που δημιουργούνται από την σκόνη. Πριν προχωρήσεις με το καλό εάν σε πάρουν, να έχεις προσπαθήσει τα πάντα εντός της χώρας μας, δοκίμασε σε όλες τις εταιρείες.
 
astronautofemotion":2hf7cs32 said:
καθώς και προβλήματα που δημιουργούνται από την σκόνη.

Άμα δεν έχεις κεφάλι να την αναπνεύσεις, η σκόνη δεν είναι πρόβλημα.
 
Γνωριζα πως ειναι αυστηρα τα πραγματα εκει για τις γυναικες ποσο μαλλον για τις ντοπιες αλλα για τις "ξενες" οχι τοσο.. Θεωρηςα πως αφου οι αεροσυνοδοι πετουν θα περουν μερες και εκτος Σαουδικης Αραβιας. Εχω απογοητευτει πλεον το θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκω δουλεια πανω σε αυτο που σπουδασα αλλα δεν μπορω να βρω μια ευπρεπης εργασια ωστε να ανεξαρτητοποιηθω πληρως. Γι αυτο θεωρησα την ευκαιρια αυτη αφορμη για να ξεκινησω μια καινουρια ζωη. Ισως τελικα να μην ειναι ετσι. Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
 
Top