Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Παιδια εγω πηγα στην συνεντευξη της ryan.Κοψανε εμενα και αλλα 8 ατομα επειδη λεει χρησημοποιησαμε πολυ καθημερινο λεξιλογιο σε μια εκθεση που ελεγε να στειλουμε γραμμα στην φιλη μας.

Κορίτσια έχει κάποια απο όσες έχετε προσληφθεί , τοποθετηθεί σε βαση της Ελλάδας; Τελικα ξεκινάς με βαση εδω και απλά πρεπει να εισαι διαθέσιμος να μετακινηθείς σε περίπτωση που το εχει ανάγκη η εταιρια ; Γιατι διάβασα εδω και οτι υπάρχουν 0% πιθανότητες για βαση ελλαδα , αλλα και οτι για να γίνονται εδω οι συνεντεύξεις λογικά θα ειναι για να καλυφθούν οι εδω ανάγκες ...
;;;

καλησπερα παιδια!Μολις με ειδοποήσηαν από την ryanair οτι περασα στο trainning. Είναι καμία κοπέλα από εδω που είχε περασει απο συνεντευξη στην Αθήνα στις 05.11.2015? Επισης αν μπορει καποια να μου πει,στο email που μου στειiλανε δεν απανταv κατι εως ότου προκαταβαλλω τα 500 euro? To περίεργο είναι ότι δεν δινει καμια ημερομηνια για να προκαταβαλλω τα χρηματα

τα 500 οποτε θες τα βαζεις, ετσι κλεινεις τη θεση σου για το επομενο training απτην ημερομηνια που τα εβαλες

Ryan Air Training courses 19th of January

Καλησπέρα σας!
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας που να έκανε registration με την Ryan Air για το training course στις 19 Ιανουαρίου στην Αθήνα!

Re: Ryan Air Training courses 19th of January

Hello mary!
Έχεις κλείσει θέση κλπ? Έδωσες το 500αρικο?

Re: Ryan Air Training courses 19th of January

marysirena":ywlnyvd7 said:
Καλησπέρα σας!
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας που να έκανε registration με την Ryan Air για το training course στις 19 Ιανουαρίου στην Αθήνα!
Καλησπέρα είμαι και εγω για το training στις 18, μηπως να οργανωθούμε για να είμαστε έτοιμες εκέι? έχετε πάρει τις σημειώσεις? send me private mail pleaseeeee

Παιδια εγω θα παω αυριο στην συνεντευξη.Στο γραπτο δεν εχω προβλημα,αυτο που με αγχωνει ειναι η προφορικη συνεντευξη.Πως ηταν τα πραγματα;Και αν καποιος γνωριζει,αφου εχει training στην Αθηνα θα ειναι για βαση εδω;

για βαση δν ξερω, πιθανως να εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα για ελλαδα οσοι κανουν κ το training εδω, ανοιγει κ νεα βαση στην κερκυρα τωρα
αλλα για τη συνεντευξη μην ανησυχεις, ενα γραμμα σε φιλο θα γραψετε λογικα κ μετα θα πειτε λιγα πραγματα για σας κλπ στον recruiter
νο μπιγκ ντηλ, κατα πασα πιθανοτητα οσοι φτασετε στο final θα χετε κ invitation απλα δν ξερω αν θα προλαβετε το training της αθηνας τωρα

Παιδια μολις γυρισα απο το interview πολυ ευκολα τα πραγματα.95% εχω περασει αλλα περιμενουν ν τους στειλω το διαβατηριο κ εγω δεν εχω διαβατηριο