CHQ/LGSA Chania TRAFFIC

Re: HER/LGIR Heraklion TRAFFIC

Ουσιαστικα ναι. Κ πιθανοτατα θα ειναι heavies τα περισσοτερα αεροσκαφη. Οποτε αρπαξτε φωτογραφικες μηχανες κ κατασκηνωστε στα γνωστα σημεια γυρω απο το LGIR....
 
Re: HER/LGIR Heraklion TRAFFIC

Φαντάζομαι πως ένα μέρος των πτήσεων θα εξυπηρετηθεί και από Χανιά, μιας και έχουν αρκετά μεγαλύτερο διάδρομο και μπορεί να εξυπηρετήσει απευθείας πτήσεις προς Ασία.
 
Re: HER/LGIR Heraklion TRAFFIC

Ολοι οι Κινεζοι κ λοιποι εχουν καταλυσει μονο σε ξενοδοχεια του Ηρακλειου (και Χερσονησσου - Σταλιδας κοκ) κ απ οτι ακουσα στα τοπικα καναλια η εξυπηρετηση θα γινει αποκλειστικα απο το LGIR. Με επιφυλαξη βεβαια η πληροφορια.
 
Re: HER/LGIR Heraklion TRAFFIC

Αυτή τη στιγμή το rdrinfo δείχνει το Β-2445 με πορεία σαφέστατα προς Χανιά (είναι πάνω από τη Μήλο).

Μπορεί να έχουν καταλύσει στο Ηράκλειο όλοι, αλλά νομίζω πως (όπως έγραψε και ο xristos) γεμάτο 747 για PEK(ή όπου αλλού στην περιοχή) δε σηκώνεται από το HER (εκτός αν συνεχίσει και πάρει λίγη Αλικαρνασσό).
 
Re: CHQ/LGSA Chania TRAFFIC / HER Traffic

Δικιο εχεις Jerry... My wrong! (που θα παει... θα αποκτησει μεγαλο διαδρομο κ το Ηρακλειο ... εμ το Καστελλι δηλαδη...οταν κ εφοσον)
 
Σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέρονται οι νεότερες πληροφορίες:

Όλο το πρωί σήμερα υπήρξε συντονισμός γι ΄ αυτό το θέμα, ενώ στις 14:00 το μεσημέρι, κομβόι με 10 λεωφορεία, θα μεταφέρουν τους πρώτους Κινέζους από το Ηράκλειο.

Αμέσως θα επιβιβαστούν στα αεροσκάφη, και θα αρχίσει ο επαναπατρισμός τους.

Τέλος στις 17:00 το απόγευμα ένα νέο «κύμα» Κινέζων θα αναχωρήσει από τα Χανιά με προορισμό την Κίνα .

Σύμφωνα δε με τα όσα αποφασίστηκαν την Παρασκευή σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης υπό τον κ. Καρούντζο, πτήσεις τσάρτερ για τον επαναπατρισμό των Κινέζων, θα αναχωρούν με συχνότητα 4-6 σε καθημερινή βάση.

Υπολογίζεται ότι, υπό κανονικές συνθήκες, η γιγαντιαία επιχείρηση επαναπατρισμού θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα 15θήμερο.


http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3 ... 87&cid=299
 
Καλησπέρα σας,
Μόλις πριν απο λίγο ,προσγειώθηκε ένα Α330 στα Χανιά , κινεζικής εταιρίας! Το θέμα είναι αν θα έρθουν και στο Ηράκλειο γιατί ανησυχούμε ότι ίσως να φύγουν όλοι από τα Χανιά! Είμαστε φίλοι της αεροφωτογραφίας και θα είναι άδικο αν δεν φύγει τίποτα απο HER...
Ξέρει κανένας κάτι επ αυτού?
 
Βγάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε βρε σεις.

Βλέπω π.χ τώρα αεροπλάνο 772 της China Southern Airlines να πάει προς Μάλτα.

Μάλλον το μεγαλύτερο ποσοστό των Κινέζων θα μεταφερθούν μέσω της χώρας αυτής.
 
Re: LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

thanosp":22npqifh said:
Ο συνολικός αριθμός των κινέζων στην Λιβύη είναι 40.000. 15κ φεύγουν απο Ελλάδα και οι υπόλοιποι απο Ιταλία αν δεν κάνω λάθος.....

@giorgosk
Όπως βλέπεις στο quote, οι Κινέζοι που θα φύγουν απο Μάλτα είναι σχεδόν διπλάσιοι απο αυτούς που θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη. Αν συγκρίινεις το μέγεθος της Μάλτας και της Κρήτης καταλαβαίνεις γιατί προσπαθούν να τους πάρουν πρώτα απο εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι η Μάλτα υποδέχεται πολύ μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των απεγκλωβισμένων. Πρώτο μέλημα των κινέζων είναι να αναχωρήσουν πρώτα απο Μάλτα ώστε να ελαφρύνει λίγο η κατάσταση εκεί.

Οι κινέζοι απο ότι φαίνεται θα αναχωρήσουν απο τη Χανιά για τους λόγους που εξηγήθηκαν στη προηγούμενη σελίδα. Άλλοι ευρωπαίοι πολίτες ίσως αναχωρήσουν αεροπορικώς απο το Ηράκλειο.
 
Top