Ciel Airlines

• Thread starter Thread starter EFL03
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο στόχο του να έρθει -επιτέλους- η ανάπτυξη της αεροπορικής αγοράς στη χώρα μας θα διαφωνήσουν ελάχιστοι. Η πράξη όμως απέχει πολύ από τα ευχολόγια. Και η πράξη πρέπει να είναι ...προσγειωμένη ώστε το επιχείρημα να ...απογειωθεί. Στη χώρα μας έχουμε ουσιαστικά έλλειψη ανταγωνισμού, μια έλλειψη που επιδεινώνεται από απαρχαιωμένες, κρατικίστικες (εθνικο- αερομεταφορικές) αντιλήψεις. Οι απόψεις του κ. Neufelt για την αγορά είναι κατά βάση σωστές.

Τα αρνητικά μου σχόλια ήταν στο hearsay, για VIP 747-200. Δεν είναι αυτό η # 1 έλλειψη στην Ελληνική αεροπορική αγορά.

George_a, I tend to agree with you! Το θέμα είναι να εναρμονίζεται η βάση (απόψεων-θεωριών) με την πραγματικότητα (των πράξεων-δράσεων-αντιδράσεων)…

Ερώτημα: Τι γίνεται όμως όταν (δυνητικά) η πραγματικότητα υστερεί ποιοτικά από τις βάσεις των κάποιων απόψεων (φαινόμενο συχνό). Αν (υποθετικά) ισχύει αυτό μπορούν να συμβούν πολλά, τρία εκ των οποίων είναι:

Α. Η πραγματικότητα να υποβιβάσει τις απόψεις (συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια).
Β. Η πραγματικότητα και οι απόψεις να συναντώνται κάπου στη μέση (χρυσή μετριότητα που πάντα έδινε τη λύση).
Γ. Οι απόψεις συγκρούονται με τις πραγματικότητες (Ματ, Σαχ και Τσακ).

Για το αν (υποθετικά) η πραγματικότητα υπερτερεί των θεωριών εδώ και αν γίνεται μεγάλη κουβέντα. Είναι όμως και αυτό πιθανό (φαινόμενο επίσης συχνό).

Όπως και να έχει το πράγμα η συνέπεια και ο χρόνος είναι οι καλύτεροι οί δείκτες των τάσεων.

το να ...προσαρμόζεται κάποιος στην πραγματικότητα είναι προαπαιτούμενο για μια πετυχημένη επιχειρηματική δράση. Όποιος την αγνοεί ή ζεί στον κόσμο του και αποτυχαίνει ή διορίζεται στην ΟΑ.

Tι γίνετε με την εταιρία ?? Σήμερα πέρασα έξω απο το γραφείο της στη Βαλαωρίτου...πρέπει να είναι σχετικά νέο αφού πρώτη φορά παρατήρησα την ταμπέλα.....Υπάρχει κανένα νέο?

Συμφωνα με πληροφοριες, η εταιρεια εχει ηδη ξεκινησει την παραλαβη βιογραφικων για ιπταμενο προσωπικο και θα δεχεται interviews πιθανως απο 1η Νοεμβριου.
Παρ'όλα αυτα δεν εχει ακουστει τιποτα παραεξω και η ιστοσελιδες της ειναι και οι δυο εκτος λειτουργειας :oops: .

cv

μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να στείλω cv?
ευχαριστώ

Έχω περάσει απεξω παει καιρός πριν από χριστούγεννα, αλλά δεν είδα κάτι, φώτα από μέσα και κίνηση. Το site http://www.cielairlines.com δουλευει και δε δουλεύει αλλά έχει link επικοινωνίας. θα στείλω CV. Πετάει; αν οχι τι κρίμα;

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει την ιστορια αυτησ τησ εταιρειασ μπορει καποιοσ να μου πει συνοπτικα πωσ εχουν τα πραγματα? :thx:

@Ivan
Από την στιγμή που κατάφερες και βρήκες το κατάλληλο θέμα ... διάβασέ το κιόλας. Ότι γνωρίζουμε για την εταιρία υπάρχει σε αυτό το φόρουμ, πρέπει όμως να κάνεις τον κόπο να ψάξεις και λίγο και να μην περιμένεις έτοιμη τροφή.

Our apologies...
Currently, the entry to the site is not an option...
Thank you for entering...
Soon we will be close to you...
Goodbye.

My apologies...
Flying with you is not an option...
Get a webmaster that's less drunk...
Goodbye.