Condor

• Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Να δω τι άλλο θα βρουν να χρεώσουν. Αν γινόταν στο gate έλεγχος στο πόσες χειραποσκευές και προσωπικά αντικείμενα/σακούλες/πακοτινια κουβαλάει ο καθένας δεν θα είχαμε πρόβλημα στα overhead bin.
Η συζήτηση δηλαδή πως θα πηγαίνει αν βλέπω κάποιον να έχει βάλει κάτι στο bin μου: Φίλε πλήρωσες για το χώρο;

Δεν κοιτάνε που στα χρεπια τα 763 τα overhead bin είναι για να μπαίνουν μέσα laptop bags, χειραποσκευή δύσκολα μπαίνει, το δε κουτί με το μόσχευμα αναγκαστικά να το έχω ανάμεσα στα πόδια μου όταν χωράει σε όλα τα overhead bin 737/320 σε πτήση FRA-SEA

Προβλέπω κερματοδέκτη ή συσκευή για κάρτα για τη χρήση της τουαλέτας...

Ίσως το σκεπτικό είναι να δώσει boost στα ancillary revenues, απο την αποψη οτι αγοράζεις checked in luggage αντί να έχεις ένα carry on bag μαζί σου και να πρέπει να διαπραγματευτεις τι θα κανείς την αποσκευή που έφερες στην καμπίνα. Όπως wizz και ryan σταμάτησαν τα carry on στην καμπίνα, χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε long haul ίσως αυτο αποφέρει περισσότερα έσοδα.
Στο Α330neo τα overhead bins δεν είναι άσχημα η πλέον πετάω υπερβολικά light :stupid:

Να μη σ'αρέσει το καινούργιο livery του Κόνδορα δεκτό, αλλά αυτοί το παράκαναν!

Προβοκάτορα :1:
Θαμπωθήκαν από την ομορφιά του βρε και έχασαν τον έλεγχο.